Zobrazeno 1 - 10
of 324
pro vyhledávání: '"Glibetić M"'
Autor:
Đekić-Ivanković M., Šavikin K., Zdunić G., Debeljak-Martačić J., Tepšić J., Popović T., Vučić V., Konić-Ristić A., Glibetić M.
Publikováno v:
Archives of Biological Sciences, Vol 62, Iss 2, Pp 403-405 (2010)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/12254681d02b46bf95e20e69342372da
Autor:
Gavrieli, A., Trichopoulou, A., Valsta, L.M., Ioannidou, S., Berry, R., Roe, M., Harvey, L., Finglas, P., Glibetic, M., Gurinovic, M., Naska, A.
Publikováno v:
In Nutrition, Metabolism and Cardiovascular Diseases February 2019 29(2):127-134
Autor:
Ranić, M., Konić-Ristić, A., Takić, M., Glibetić, M., Pavlović, Z., Pavlović, M., Dimitrijević-Branković, S.
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis June 2015 40:61-69
Publikováno v:
In Prostaglandins, Leukotrienes and Essential Fatty Acids (PLEFA) August 2001 65(2):59-65
Autor:
Popović Tamara, Debeljak Martačić Jasmina, Pokimica Biljana, Ravić Branko, Ranković Slavica, Glibetić Maria, Stepanović Predrag
Publikováno v:
Acta Veterinaria, Vol 73, Iss 1, Pp 119-132 (2023)
Intake of long-chain n-3 polyunsaturated fatty acids (PUFA) benefits human and animal health. Our study aimed to analyze the long-chain n-3 PUFA content of two types of food and their effect on plasma and erythrocyte phospholipids of Belgian Shepherd
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/14e296e255d44877a6456690817899e6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pokimica Biljana Lj., Popović Tamara B., Petrović-Oggiano Gordana P., Šarac Ivana R., Glibetić Maria D., Takić Marija M.
Publikováno v:
Food and Feed Research, Vol 49, Iss 2, Pp 183-193 (2022)
One of the most popular dairy products worldwide is yogurt, which flavor is highly influenced by lactic acid content. Yogurts with fruit preparations contain polyphenols, secondary plant metabolites with proven antioxidant properties. As there is no
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e6e5cfddba9f4e30b62c0da32f9d7fca
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.