Zobrazeno 1 - 10
of 4 437
pro vyhledávání: '"Gliadin peptide"'
Autor:
YADAV, PANKAJ KUMAR1, ATTRI, NISHA2 nisha.attri4@gmail.com, BHARADIA, LALIT3, BANSAL, RAJIV KUMAR4
Publikováno v:
Journal of Clinical & Diagnostic Research. Aug2024, Vol. 18 Issue 8, p1-5. 5p.
Publikováno v:
Journal of Clinical and Diagnostic Research, Vol 18, Iss 08, Pp 01-05 (2024)
Introduction: Coeliac Disease (CD) is a systemic immune disorder caused by gluten in genetically susceptible individuals. A serological screening assay for CD has been designed to detect Immunoglobulin A (IgA) and IgG anti-tissue Transglutaminase (a-
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f0f10a46b2f64ee8ab523758d7a677dd
Autor:
Rispo, Antonio, Calabrese, Giulio, Toro, Benedetta, Olmo, Oriana, Ricciolino, Simona, Cantisani, Nicola Mattia, Limansky, Lara, Giaquinto, Miriam, Caso, Rossella, Imperatore, Nicola
Publikováno v:
In Digestive and Liver Disease June 2024 56(6):988-993
Autor:
Chen, Zhenjia, Zhang, Yidan, Zhang, Xinyue, Li, Xinpeng, Ma, Jiangong, Jing, Xu, Wang, Xiaowen
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods December 2023 111
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Anbardar, Mohammad Hossein1 anbardarm@sums.ac.ir, Haghighi, Fatemeh Golbon2, Honar, Naser3, Zahmatkeshan, Mozhgan4
Publikováno v:
Pediatric Gastroenterology, Hepatology & Nutrition. Jul2022, Vol. 25 Issue 4, p312-320. 9p.
Autor:
Conte, Mariangela1 (AUTHOR) maryconte_92@hotmail.it, Nigro, Federica2 (AUTHOR) federica.nigro@itpna.it, Porpora, Monia1 (AUTHOR) monia.porpora@hotmail.it, Bellomo, Claudia1 (AUTHOR) bellomo.claudia96@gmail.com, Furone, Francesca1 (AUTHOR) francescafurone@gmail.com, Budelli, Andrea Luigi3 (AUTHOR) andrealuigi.budelli@unina.it, Nigro, Roberto3 (AUTHOR) rnigro@unina.it, Barone, Maria Vittoria1 (AUTHOR) mv.barone@unina.it, Nanayakkara, Merlin1 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences. Apr2022, Vol. 23 Issue 7, p3655-N.PAG. 13p.
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 111, Iss , Pp 105912- (2023)
A novel peptide (VSAAAA) was obtained after the isolation, purification, and identification of millet gliadin. In order to explore the anti-inflammatory effect of peptide VSAAAA in vivo, the peptide VSAAAA was administered in the first three weeks, a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0041d74817014a84a416a2a9a5bee4c2