Zobrazeno 1 - 10
of 297
pro vyhledávání: '"Glamuzina B"'
Publikováno v:
In Spectrochimica Acta Part A: Molecular and Biomolecular Spectroscopy 5 February 2023 286
Autor:
Mangano, M.C., Berlino, M., Corbari, L., Milisenda, G., Lucchese, M., Terzo, S., Bosch-Belmar, M., Azaza, M.S., Babarro, J.M.F., Bakiu, R., Broitman, B.R., Buschmann, A.H., Christofoletti, R., Dong, Y., Glamuzina, B., Luthman, O., Makridis, P., Nogueira, A.J.A., Palomo, M.G., Dineshram, R., Sanchez-Jerez, P., Sevgili, H., Troell, M., AbouelFadl, K.Y., Azra, M.N., Britz, P., Carrington, E., Celić, I., Choi, F., Qin, C., Dionísio, M.A., Dobroslavić, T., Galli, P., Giannetto, D., Grabowski, J.H., Helmuth, B., Lebata-Ramos, M.J.H., Lim, P.T., Liu, Y., Llorens, S.M., Mirto, S., Pećarević, M., Pita, C., Ragg, N., Ravagnan, E., Saidi, D., Schultz, K., Shaltout, M., Tan, S.H., Thiyagarajan, V., Sarà, G.
Publikováno v:
In Environmental Science and Policy January 2022 127:98-110
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alpina Begossi, Alessandro Alves-Pereira, Araújo Batista Ced, Salivonchyk S, Glamuzina B, Priolli Rhg
There are large gaps in our knowledge of the biology of important fish consumed by people in tropical countries, which makes conservation difficult. Small-scale fisheries are difficult to study and regulate, especially in countries with no systematic
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::2a091b08d1f999707c5c7e84809917e1
https://doi.org/10.1101/2021.04.12.439484
https://doi.org/10.1101/2021.04.12.439484
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sarà, G., Mangano, M. C., Berlino, M., Corbari, L., Lucchese, M., Milisenda, G., Terzo, S., Azaza, M. S., Babarro, J. M. F., Bakiu, R., Broitman, B. R., Buschmann, A. H., Christofoletti, R., Deidun, A., Dong, Y., Galdies, J., Glamuzina, B., Luthman, O., Makridis, P., Nogueira, A. J. A.
Publikováno v:
Reviews in Fisheries Science & Aquaculture; 2022, Vol. 30 Issue 1, p123-135, 13p