Zobrazeno 1 - 10
of 471
pro vyhledávání: '"Glahn, Raymond P."'
Biofortification is a plant breeding method that introduces increased concentrations of minerals in staple food crops (e.g., legumes, cereal grains), and has shown success in alleviating insufficient Fe intake in various human populations. Unlike oth
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10150/625485
http://arizona.openrepository.com/arizona/handle/10150/625485
http://arizona.openrepository.com/arizona/handle/10150/625485
Autor:
Theodoro, Jaqueline Maciel Vieira, Grancieri, Mariana, Oliveira, Livya Alves, Lucia, Ceres Mattos Della, de Carvalho, Izabela Maria Montezano, Bragagnolo, Felipe Sanchez, Rostagno, Mauricio Ariel, Glahn, Raymond P., Carvalho, Carlos Wanderlei Piler, da Silva, Bárbara Pereira, Martino, Hércia Stampini Duarte
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 November 2024 457
Extrusion and drying temperatures enhance sensory profile and iron bioavailability of dry bean pasta
Publikováno v:
In Food Chemistry Advances December 2023 3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Assis, Andressa de, da Silva, Bárbara Pereira, Toledo, Renata Celi Lopes, Parrella, Rafael Augusto da Costa, Glahn, Raymond P., Carvalho, Izabela Maria Montezano de, Queiroz, Valéria Aparecida Vieira, Martino, Hercia Stampini Duarte
Publikováno v:
In Journal of Cereal Science September 2023 113
Publikováno v:
In Current Developments in Nutrition September 2021 5(9)
Autor:
Wiesinger, Jason A., Osorno, Juan M., McClean, Phillip E., Hart, Jonathan J., Glahn, Raymond P.
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods July 2021 82
Publikováno v:
In Current Developments in Nutrition February 2021 5(2)
Autor:
Ejigu, Girum K., Glahn, Raymond P., Mukankusi, Clare M., Fenta, Berhanu A., Wiesinger, Jason A.
Publikováno v:
Legume Science; Jun2024, Vol. 6 Issue 2, p1-17, 17p
Autor:
Wiesinger, Jason A., Cichy, Karen A., Hooper, Sharon D., Hart, Jonathan J., Glahn, Raymond P.
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods August 2020 71