Zobrazeno 1 - 10
of 532
pro vyhledávání: '"Glahn, Raymond"'
Biofortification is a plant breeding method that introduces increased concentrations of minerals in staple food crops (e.g., legumes, cereal grains), and has shown success in alleviating insufficient Fe intake in various human populations. Unlike oth
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10150/625485
http://arizona.openrepository.com/arizona/handle/10150/625485
http://arizona.openrepository.com/arizona/handle/10150/625485
Autor:
de Souza Scherrer Medeiros, Letícia, Grancieri, Mariana, Sant'Ana, Cíntia Tomaz, de Araujo Santiago, Manuela Cristina Pessanha, da Silva, Leon Brunhara, Glahn, Raymond P., Costa, Neuza Maria Brunoro
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods December 2024 123
Publikováno v:
In Current Research in Food Science 2025 10
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Extrusion and drying temperatures enhance sensory profile and iron bioavailability of dry bean pasta
Publikováno v:
In Food Chemistry Advances December 2023 3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wiesinger, Jason A., Osorno, Juan M., McClean, Phillip E., Hart, Jonathan J., Glahn, Raymond P.
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods July 2021 82
Publikováno v:
In The Journal of Nutrition November 2020 150(11):3013-3023
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.