Zobrazeno 1 - 10
of 446
pro vyhledávání: '"Glahn, Raymond"'
Autor:
de Souza Scherrer Medeiros, Letícia, Grancieri, Mariana, Sant'Ana, Cíntia Tomaz, de Araujo Santiago, Manuela Cristina Pessanha, da Silva, Leon Brunhara, Glahn, Raymond P., Costa, Neuza Maria Brunoro
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods December 2024 123
Publikováno v:
In Current Research in Food Science 2025 10
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Extrusion and drying temperatures enhance sensory profile and iron bioavailability of dry bean pasta
Publikováno v:
In Food Chemistry Advances December 2023 3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wiesinger, Jason A., Osorno, Juan M., McClean, Phillip E., Hart, Jonathan J., Glahn, Raymond P.
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods July 2021 82
Publikováno v:
In The Journal of Nutrition November 2020 150(11):3013-3023
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.