Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"Glöss, Alexia N."'
Autor:
Sánchez López, José A., Wellinger, Marco, Gloess, Alexia N., Zimmermann, Ralf, Yeretzian, Chahan
Publikováno v:
In International Journal of Mass Spectrometry 25 April 2016 401:22-30
Autor:
Wieland, Flurin, Neff, Angela, Gloess, Alexia N., Poisson, Luigi, Atlan, Samuel, Larrain, Diego, Prêtre, Daniel, Blank, Imre, Yeretzian, Chahan
Publikováno v:
In International Journal of Mass Spectrometry 15 August 2015 387:69-77
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 May 2015 174:637-642
Autor:
Gloess, Alexia N., Vietri, Anita, Wieland, Flurin, Smrke, Samo, Schönbächler, Barbara, López, José A. Sánchez, Petrozzi, Sergio, Bongers, Sandra, Koziorowski, Thomas, Yeretzian, Chahan
Publikováno v:
In International Journal of Mass Spectrometry 15 May 2014 365-366:324-337
Publikováno v:
Journal of Chemical Physics; 4/15/2005, Vol. 122 Issue 15, p154301, 7p, 4 Diagrams, 3 Charts, 3 Graphs
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wieland, Flurin, Glöss, Alexia N., Keller, Marco, Wetzel, Andreas, Schenker, Stefan, Yeretzian, Chahan
Publikováno v:
CHIMIA, Vol 66, Iss 6 (2012)
Roasting is the process where volatile organic compounds (VOCs), responsible for the aroma of a cup of coffee, are generated. This strongly depends on the type of coffee being roasted, as well as on the time-temperature-profile of the roasting proces
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3760::0e2aa03deb89f29608a41791d410d510
https://hdl.handle.net/11475/5509
https://hdl.handle.net/11475/5509