Zobrazeno 1 - 10
of 50
pro vyhledávání: '"Glória Maria Beatriz Abreu"'
Autor:
Labanca Renata Adriana, Glória Maria Beatriz Abreu, Gouveia Vitor José Pinto, Afonso Robson José de Cássia Franco
Publikováno v:
Química Nova, Vol 29, Iss 5, Pp 1110-1113 (2006)
The objective of this work was to investigate if producers of sugar cane spirits in Minas Gerais, Brazil, have improved the copper content of their products and also if they have adjusted to the new standards of identity for 'cachaça' and 'aguardent
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d85d376b85034ae9809d460cb3e4e129
Autor:
Abreu, Carla Dayana Durães, Caldas, Bruna Viana, Ribeiro, Guilherme Henrique Mendes, Aguilar, Charles Martins, Farias, Lucyana Conceição, Guimarães, André Luiz Sena, de Paula, Alfredo Maurício Batista, Glória, Maria Beatriz Abreu, Santos, Sérgio Henrique Sousa
Publikováno v:
In PharmaNutrition December 2022 22
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ubaldo, Juliana Cristina Sampaio Rigueira, Carvalho, Antônio Fernandes, Fonseca, Leorges Moraes, Glória, Maria Beatriz Abreu
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 July 2015 178:229-235
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 July 2012 133(2):323-328