Zobrazeno 1 - 10
of 366
pro vyhledávání: '"Gkogka E"'
Autor:
Maktabdar M; Food Microbiology and Hygiene, National Food Institute (DTU Food), Technical University of Denmark, Kgs. Lyngby, Denmark. Electronic address: mmak@food.dtu.dk., Hansen LT; Food Microbiology and Hygiene, National Food Institute (DTU Food), Technical University of Denmark, Kgs. Lyngby, Denmark., Wemmenhove E; Arla Foods Ingredients Innovation Center, Arla Foods Ingredients, Nr. Vium, Denmark., Gkogka E; Arla Innovation Center, Arla Foods amba, Aarhus N, Denmark., Dalgaard P; Food Microbiology and Hygiene, National Food Institute (DTU Food), Technical University of Denmark, Kgs. Lyngby, Denmark.
Publikováno v:
Journal of food protection [J Food Prot] 2024 Nov; Vol. 87 (11), pp. 100367. Date of Electronic Publication: 2024 Sep 30.
Publikováno v:
In Food Control February 2020 108
Autor:
Beitia E; German Institute of Food Technologies (DIL e.V.), Quakenbrück, Germany.; Department of Chemistry, National and Kapodistrian University of Athens, Athens, Greece., Gkogka E; Arla Innovation Centre, Aarhus N, Denmark., Chanos P; German Institute of Food Technologies (DIL e.V.), Quakenbrück, Germany., Hertel C; German Institute of Food Technologies (DIL e.V.), Quakenbrück, Germany., Heinz V; German Institute of Food Technologies (DIL e.V.), Quakenbrück, Germany., Valdramidis V; Department of Chemistry, National and Kapodistrian University of Athens, Athens, Greece., Aganovic K; German Institute of Food Technologies (DIL e.V.), Quakenbrück, Germany.
Publikováno v:
Comprehensive reviews in food science and food safety [Compr Rev Food Sci Food Saf] 2023 Jul; Vol. 22 (4), pp. 2802-2849. Date of Electronic Publication: 2023 May 15.
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 1 October 2013 167(1):8-28
Publikováno v:
In Food Control February 2013 29(2):382-393
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2009 136(2):232-237
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Koukou I; Food Microbiology and Hygiene, National Food Institute (DTU Food), Technical University of Denmark, Kgs. Lyngby, Denmark. Electronic address: ioko@food.dtu.dk., Stergioti T; Food Microbiology and Hygiene, National Food Institute (DTU Food), Technical University of Denmark, Kgs. Lyngby, Denmark., la Cour R; Analytical Food Chemistry, DTU Food, Technical University of Denmark, Kgs. Lyngby, Denmark., Gkogka E; Arla Innovation Center, Arla Foods amba, Aarhus N, Denmark., Dalgaard P; Food Microbiology and Hygiene, National Food Institute (DTU Food), Technical University of Denmark, Kgs. Lyngby, Denmark. Electronic address: pada@food.dtu.dk.
Publikováno v:
Food microbiology [Food Microbiol] 2022 Oct; Vol. 107, pp. 104060. Date of Electronic Publication: 2022 May 24.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.