Zobrazeno 1 - 10
of 32
pro vyhledávání: '"Givisiez, PEN"'
Autor:
Porto, ML, Givisiez, PEN, Saraiva, EP, Costa, FGP, Moreira Filho, ALB, Andrade, MFS, Brandão, PA, Guerra, RR
Publikováno v:
Brazilian Journal of Poultry Science v.17 n.3 2015
Brazilian Journal of Poultry Science
Fundação APINCO de Ciência e Tecnologia Avícolas (FACTA)
instacron:FACTA
Revista Brasileira de Ciência Avícola, Volume: 17, Issue: 3, Pages: 355-362, Published: SEP 2015
Brazilian Journal of Poultry Science
Fundação APINCO de Ciência e Tecnologia Avícolas (FACTA)
instacron:FACTA
Revista Brasileira de Ciência Avícola, Volume: 17, Issue: 3, Pages: 355-362, Published: SEP 2015
The objective of this study was to evaluate the effects of 1% dietary glutamic acid on the body weight, intestinal morphometry, and anti-Newcastle antibody titers of broiler chickens submitted to heat stress. One-d-old male broiler chicks (n=120) wer
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::4107ee4af1d1f7dd9ef423be890f8245
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-635X2015000300355
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-635X2015000300355
Publikováno v:
Revista Brasileira de Ciência Avícola, Volume: 12, Issue: 4, Pages: 215-222, Published: DEC 2010
Brazilian Journal of Poultry Science v.12 n.4 2010
Brazilian Journal of Poultry Science
Fundação APINCO de Ciência e Tecnologia Avícolas (FACTA)
instacron:FACTA
Brazilian Journal of Poultry Science v.12 n.4 2010
Brazilian Journal of Poultry Science
Fundação APINCO de Ciência e Tecnologia Avícolas (FACTA)
instacron:FACTA
The use of probiotics in animal and human feeding has been a subject of increasing interest both for the academia and the industry, mostly due to their potential positive effects on health and profitability. However, the knowledge on the composition
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::db3b99c0810f379d61ae83b3da1601d1
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-635X2010000400001&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-635X2010000400001&lng=en&tlng=en
Publikováno v:
Revista Brasileira de Ciência Avícola, Volume: 2, Issue: 3, Pages: 259-266, Published: SEP 2000
Brazilian Journal of Poultry Science v.2 n.3 2000
Brazilian Journal of Poultry Science
Fundação APINCO de Ciência e Tecnologia Avícolas (FACTA)
instacron:FACTA
Brazilian Journal of Poultry Science v.2 n.3 2000
Brazilian Journal of Poultry Science
Fundação APINCO de Ciência e Tecnologia Avícolas (FACTA)
instacron:FACTA
This experiment was carried out to study the effect of dietary energy on the colonic temperature and hepatic Hsp70 content in broiler chicken at room temperature and after heat stress conditions. Broiler chickens were reared up to 51 days of life, an
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::eadf195cb8c60d6f8675fd3b08564314
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-635X2000000300008&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-635X2000000300008&lng=en&tlng=en
Autor:
Gabriel, Jane Eyre [UNESP], Ferro, MIT [UNESP], Ferro, JA [UNESP], Silva, MM [UNESP], Givisiez, PEN [UNESP], Macari, Marcos [UNESP]
Publikováno v:
SciELO
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Submitted by Guilherme Lemeszenski (guilherme@nead.unesp.br) on 2013-08-22T19:08:05Z No. of bitstreams: 0 Made available in DSpace on 2013-08-22T19:08:05Z (GMT). No. of bitstreams: 0 Previous issue date: 2000-09-01 Made available in DSpace on 2013-09
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::c19a02d6bf3ba98844f58374534e833a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.