Zobrazeno 1 - 10
of 247
pro vyhledávání: '"Giuseppe, Rachele"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Muscular involvement in long-term type 1 diabetes: Does it represent an underestimated complication?
Autor:
Pollakova, Daniela a, ⁎, Tubili, Claudio a, Di Folco, Ugo a, De Giuseppe, Rachele b, c, Battino, Maurizio d, e, f, Giampieri, Francesca f
Publikováno v:
In Nutrition August 2023 112
Autor:
Cassotta, Manuela a, Cianciosi, Danila b, De Giuseppe, Rachele c, d, Navarro-Hortal, Maria Dolores e, Armas Diaz, Yasmany b, Forbes-Hernández, Tamara Yuliett e, Pifarre, Kilian Tutusaus a, f, Pascual Barrera, Alina Eugenia a, g, Grosso, Giuseppe h, Xiao, Jianbo i, Battino, Maurizio a, b, j, Giampieri, Francesca a, ⁎
Publikováno v:
In Nutrition June 2023 110
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gastaldello, Annalisa a, Giampieri, Francesca a, b, ∗∗, De Giuseppe, Rachele c, Grosso, Giuseppe d, Baroni, Luciana e, Battino, Maurizio a, f, g, ∗
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology September 2022 127:263-271
Autor:
Al-Naqeb, Ghanya, Zorzi, Gianluca, Oldani, Amanda, Azzalin, Alberto, Avesani, Linda, Guzzo, Flavia, Pascale, Alessia, De Giuseppe, Rachele, Cena, Hellas
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences; Dec2024, Vol. 25 Issue 24, p13707, 29p
Autor:
Conti, Maria Vittoria a, ∗, Guzzetti, Lorenzo b, Panzeri, Davide b, De Giuseppe, Rachele a, Coccetti, Paola b, Labra, Massimo b, Cena, Hellas a, c
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology November 2021 117:139-147
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.