Zobrazeno 1 - 10
of 154
pro vyhledávání: '"Giuffrida M.G."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lamberti C.(1), Nebbia S.(1), Cirrincione S. (1), Antoniazzi S.(1), Manfredi M.(2), Marengo E.(2), Giuffrida M.G.(1), Cavallarin L. (1)
Publikováno v:
2nd Food Chemistry Conference, Siviglia, 17-19/09/2019
info:cnr-pdr/source/autori:Lamberti C.(1), Nebbia S.(1), Cirrincione S. (1), Antoniazzi S.(1), Manfredi M.(2), Marengo E.(2), Giuffrida M.G.(1), Cavallarin L. (1)/congresso_nome:2nd Food Chemistry Conference/congresso_luogo:Siviglia/congresso_data:17-19%2F09%2F2019/anno:2019/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine
info:cnr-pdr/source/autori:Lamberti C.(1), Nebbia S.(1), Cirrincione S. (1), Antoniazzi S.(1), Manfredi M.(2), Marengo E.(2), Giuffrida M.G.(1), Cavallarin L. (1)/congresso_nome:2nd Food Chemistry Conference/congresso_luogo:Siviglia/congresso_data:17-19%2F09%2F2019/anno:2019/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine
Introduction: It is known that thermal processing, commonly used during food production, may affect food allergenicity by inducing physical and/or chemical changes in macronutrients. However, due to the lack of detailed information on processing proc
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::ff0152f99271785386c3216f6bfc08b5
http://www.cnr.it/prodotto/i/409794
http://www.cnr.it/prodotto/i/409794
Autor:
Cirrincione S. (1), Nebbia S. (1), Lamberti C. (1), Bufo A. (1), Giorgis V. (2), Manfredi M. (3), Marengo E. (3), Giuffrida M.G. (1), Rolla G. (2), Cavallarin L. (1)
Publikováno v:
2nd Food Chemistry Conference, Siviglia, 17-19/09/2019
info:cnr-pdr/source/autori:Cirrincione S. (1), Nebbia S. (1), Lamberti C. (1), Bufo A. (1), Giorgis V. (2), Manfredi M. (3), Marengo E. (3), Giuffrida M.G. (1), Rolla G. (2), Cavallarin L. (1)/congresso_nome:2nd Food Chemistry Conference/congresso_luogo:Siviglia/congresso_data:17-19%2F09%2F2019/anno:2019/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine
info:cnr-pdr/source/autori:Cirrincione S. (1), Nebbia S. (1), Lamberti C. (1), Bufo A. (1), Giorgis V. (2), Manfredi M. (3), Marengo E. (3), Giuffrida M.G. (1), Rolla G. (2), Cavallarin L. (1)/congresso_nome:2nd Food Chemistry Conference/congresso_luogo:Siviglia/congresso_data:17-19%2F09%2F2019/anno:2019/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine
Introduction. Edible insects are currently being evaluated as an alternative and sustainable protein source for humans in order to meet the nutritional needs of the growing world population. Specific risk assessment for edible insects is necessary in
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::152c124faea2c581cfea7e07eecceed7
http://www.cnr.it/prodotto/i/409519
http://www.cnr.it/prodotto/i/409519
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nebbia S.(1), Purrotti M.(1), Lamberti C.(1), Gai F.(1), Salierno I.(1), Saviane A.(2), Cappellozza S.(2), Rolla G.(3), Giorgis V.(3), Giuffrida M.G.(1), Cavallarin L.(1)
Publikováno v:
3 rd APP-MS SCUOLA ITINERANTE E INTENSIVA DI SPETTROMETRIA DI MASSA APPLICATA E TECNICHE COMPLEMENTARI, 23-30/04/2017
info:cnr-pdr/source/autori:Nebbia S.(1), Purrotti M.(1), Lamberti C.(1), Gai F.(1), Salierno I.(1), Saviane A.(2), Cappellozza S.(2), Rolla G.(3), Giorgis V.(3),Giuffrida M.G.(1), Cavallarin L.(1)/congresso_nome:3 rd APP-MS SCUOLA ITINERANTE E INTENSIVA DI SPETTROMETRIA DI MASSA APPLICATA E TECNICHE COMPLEMENTARI/congresso_luogo:/congresso_data:23-30%2F04%2F2017/anno:2017/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine
info:cnr-pdr/source/autori:Nebbia S.(1), Purrotti M.(1), Lamberti C.(1), Gai F.(1), Salierno I.(1), Saviane A.(2), Cappellozza S.(2), Rolla G.(3), Giorgis V.(3),Giuffrida M.G.(1), Cavallarin L.(1)/congresso_nome:3 rd APP-MS SCUOLA ITINERANTE E INTENSIVA DI SPETTROMETRIA DI MASSA APPLICATA E TECNICHE COMPLEMENTARI/congresso_luogo:/congresso_data:23-30%2F04%2F2017/anno:2017/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine
Edible insects can be a source of sustainable protein with low environmental impact. Among them, the silkworm (Bombyx mori) pupae (SWP) has been included in the EFSA (European Food Safety Authority) list of insect species with a interesting food appl
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::d083fed7276db701b1455761b3c35689
http://www.cnr.it/prodotto/i/376707
http://www.cnr.it/prodotto/i/376707
Publikováno v:
15th Naples Workshop on Bioactive peptides, Napoli, 23-25 giugno 2016
info:cnr-pdr/source/autori:Cirrincione S., Nebbia S., Giuffrida M.G., Cavallarin L., Laroute V., Pessione E./congresso_nome:15th Naples Workshop on Bioactive peptides/congresso_luogo:Napoli/congresso_data:23-25 giugno 2016/anno:2016/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine
info:cnr-pdr/source/autori:Cirrincione S., Nebbia S., Giuffrida M.G., Cavallarin L., Laroute V., Pessione E./congresso_nome:15th Naples Workshop on Bioactive peptides/congresso_luogo:Napoli/congresso_data:23-25 giugno 2016/anno:2016/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine
Not available
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::a3607a6ab2de7216e90d0aae11dc5c5d
http://www.cnr.it/prodotto/i/395699
http://www.cnr.it/prodotto/i/395699
Publikováno v:
American journal of enology and viticulture 66 (2015): 518–530. doi:10.5344/ajev.2015.15009
info:cnr-pdr/source/autori:Dordoni R., Colangelo D., Giribaldi M., Giuffrida M.G., De Faveri D.M., Lambri M./titolo:Effect of bentonite characteristics on wine proteins, polyphenols, and metals under different pH conditions/doi:10.5344%2Fajev.2015.15009/rivista:American journal of enology and viticulture/anno:2015/pagina_da:518/pagina_a:530/intervallo_pagine:518–530/volume:66
info:cnr-pdr/source/autori:Dordoni R., Colangelo D., Giribaldi M., Giuffrida M.G., De Faveri D.M., Lambri M./titolo:Effect of bentonite characteristics on wine proteins, polyphenols, and metals under different pH conditions/doi:10.5344%2Fajev.2015.15009/rivista:American journal of enology and viticulture/anno:2015/pagina_da:518/pagina_a:530/intervallo_pagine:518–530/volume:66
Studies have yet to evaluate how bentonite properties may affect the protein profile, the polyphenol content, the metal concentration, and the heat stability of a white wine under different pHs. Therefore, this paper assessed the proteins, polyphenol
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::76d2c25060e9de8eab17f817d7bf93bf
https://publications.cnr.it/doc/336002
https://publications.cnr.it/doc/336002
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.