Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Giti Sotoudeh"'
Publikováno v:
Journal of Plant Physiology & Breeding; 2023, Vol. 13 Issue 2, p99-111, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Giti Sotoudeh, Tirang R. Neyestani, Pooneh Angoorani, F Siasi, Samira Ebrahimof, Golbon Sohrab, Mehdi Hedayati
Publikováno v:
International Journal of Food Sciences and Nutrition. 68:249-255
Increased free radicals production due to hyperglycemia produces oxidative stress in patients with diabetes. Pomegranate juice (PJ) has antioxidant properties. This study was conducted to determine the effects of PJ consumption in oxidative stress in
Publikováno v:
Clinical nutrition ESPEN. 29
Pomegranate juice (PJ) has abundant anti-oxidative polyphenolic compounds which are assumed to have cardioprotective effects such as hypotensive properties. This study aimed to investigate the effects of PJ consumption on blood pressure and lipid pro
Publikováno v:
CYTOLOGIA. 80:495-503
Autor:
Ahmad Saedisomeolia, Mohammad Reza Eshraghyan, Mahsa Ghavipour, Giti Sotoudeh, Mahmoud Djalali, Lisa Wood, Ali Malekshahi Moghadam
Publikováno v:
British Journal of Nutrition. 109:2031-2035
Tomatoes are the richest source of lycopene, a potent antioxidant. Tomato products improve antioxidant defences and reduce the risk of inflammatory diseases, at least partly, due to the presence of lycopene. Lycopene, as an anti-inflammatory agent, p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.