Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Girish K. Ghiwari"'
Publikováno v:
Journal of Food Processing and Preservation. 43
Spearmint (Mentha spicata L.) leaves were dried using four different methods, namely, infrared‐hot air (IR‐HA) drying, radiofrequency‐hot air (RF‐HA) drying, low‐humidity air (LHA) drying, and hot air (HA) drying at three different temperat
Publikováno v:
Environmental science and pollution research international. 22(9)
The coffee processing industry is one of the major agro-based industries contributing significantly in international and national growth. Coffee fruits are processed by two methods, wet and dry process. In wet processing, coffee fruits generate enorm
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nalawade, Sagar A.1,2 (AUTHOR), Ghiwari, Girish K.1 (AUTHOR), Hebbar, Hunglur U.1,2 (AUTHOR) hebbar@cftri.res.in
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Nov2019, Vol. 43 Issue 11, pN.PAG-N.PAG. 1p.