Zobrazeno 1 - 10
of 44
pro vyhledávání: '"Giovana Sant'Ana Pegorin"'
Autor:
Julia Amanda Rodrigues Fracasso, Mariana Bittencourt Ibe, Luísa Taynara Silvério da Costa, Lucas Pires Guarnier, Amanda Martins Viel, Gustavo Reis de Brito, Mariana Conti Parron, Anderson Espírito do Santo Pereira, Giovana Sant’Ana Pegorin Brasil, Valdecir Farias Ximenes, Leonardo Fernandes Fraceto, Cassia Roberta Malacrida Mayer, João Tadeu Ribeiro-Paes, Fernando Yutaka de Ferreira, Natália Alves Zoppe, Lucinéia dos Santos
Publikováno v:
Gels, Vol 9, Iss 3, p 234 (2023)
Caryocar brasiliense Cambess is a plant species typical of the Cerrado, a Brazilian biome. The fruit of this species is popularly known as pequi, and its oil is used in traditional medicine. However, an important factor hindering the use of pequi oil
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/64edbe64fc3647cdac770bfd09529b1d
Autor:
Aline de Freitas Lima, Giovana Sant’Ana Pegorin, Matheus Carlos Romeiro Miranda, João Paulo Cachaneski-Lopes, William de Melo Silva, Felipe Azevedo Borges, Nayrim Brizuela Guerra, Rondinelli Donizetti Herculano, Augusto Batagin-Neto
Publikováno v:
Journal of Applied Biomaterials & Functional Materials, Vol 19 (2021)
The incorporation of drugs and bioactive compounds in the natural rubber latex (NRL) matrix has been an alternative for the development of transdermal release membranes. Ibuprofen (IBF) is known to be used to treat inflammatory diseases, but when adm
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/79e113f82efb4681a6f983957df4b27c
Autor:
Giovana Sant’Ana Pegorin, Márcia Ortiz Mayo Marques, Cassia Roberta Malacrida Mayer, Lucinéia Santos
Publikováno v:
Brazilian Archives of Biology and Technology, Vol 63 (2020)
Abstract The pulp oil of Caryocar brasiliense Camb., better known as pequi, is used in the typical cuisine of the Brazilian Cerrado region. It is also used in folk medicine to combat several types of disease of the respiratory system and skin. Howeve
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f9ca8b3dcf464955892de2d8669070ee
Autor:
Costabeber, Gabriel, Guerra, Nayrim Brizuela, Brasil, Giovana Sant’Ana Pegorin, Sasaki, Josana Carla da Silva, Scontri, Mateus, Burd, Betina Sayeg, Su, Yanjin, Tanaka, Jean Lucas, Mandal, Kalpana, Mecwan, Marvin, Farhadi, Neda, Gómez, Alejandro, Ma, Changyu, Mussagy, Cassamo Ussemane, Silva, Glaucio Ribeiro, dos Santos, Lindomar Soares, de Barros, Natan Roberto, Barbosa, Gustavo Franco, Jucaud, Vadim, Li, Bingbing, Herculano, Rondinelli Donizetti
Publikováno v:
In Materials Today Communications August 2024 40
Autor:
Canaan, Josiane Márcia Maria, Brasil, Giovana Sant'Ana Pegorin, de Barros, Natan Roberto, Mussagy, Cassamo Ussemane, Guerra, Nayrim Brizuela, Herculano, Rondinelli Donizetti
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 March 2022 373 Part B
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Marcela Britto de Paiva, Giovana Sant’Ana Pegorin Brasil, Ana Laura Destro Chagas, Ana Paula Macedo, Júnia Ramos, João Paulo Mardegan Issa, Ankit Gangrade, Juliana Ferreira Floriano, Guilherme Ferreira Caetano, Bingbing Li, Neda Farhadi, Kalpana Mandal, Mehmet Remzi Dokmeci, Vadim Jucaud, Rondinelli Donizetti Herculano, Antonio Carlos Shimano
Publikováno v:
Journal of Materials Science. 57:22019-22041