Zobrazeno 1 - 10
of 351
pro vyhledávání: '"Ginkgolic acid"'
Publikováno v:
Frontiers in Pharmacology, Vol 15 (2024)
Fibrosis is the outcome of any abnormal tissue repair process that results in normal tissue replacement with scar tissue, leading to persistent tissue damage and cellular injury. During the process of fibrosis, many cytokines and chemokines are invol
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f3aa849a006441fb89fae3afb75b5449
Publikováno v:
Frontiers in Pharmacology, Vol 15 (2024)
Diabetic nephropathy (DN) is a common and serious micro-vascular complication of diabetes and a leading cause of end-stage renal disease globally. This disease primarily affects middle-aged and elderly individuals, especially those with a diabetes hi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f7b460ec521d42859581869ab17cf12c
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 15 (2024)
The successful evolution of KPC-2 in bacteria has limited the clinical practice of carbapenems. This dilemma deteriorated the prognosis of associated infections and hence attracted increasing attention from researchers to explore alternative therapeu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/94e8df47e7cf4f7a95f40aff2b638d43
Autor:
Kun Chen, Ruiqing Shi, Pengkai Huang, Shufei Guo, Jian Hu, Bo Han, Peng Wang, Yuchi Zou, Xianxi Tan, Li Lin, Xue Wang
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 116, Iss , Pp 106183- (2024)
Alzheimer’s disease (AD) is a progressive neurological disorder, with two main pathological hallmarks of senile plaques and neurofibrillary tangles accumulated of abnormally phosphorylated Tau. Ginkgolic acid (GA), as an inhibitor of SUMO-1, exhibi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0bab7cd77e044d639a3ed19b23984a89
Autor:
Yuyu Sun, Jiaying Zhao, Sivakumar Manickam, Jingyang He, Dandan Li, Yongbin Han, Xiaosan Jiang, Yang Tao
Publikováno v:
Food Innovation and Advances, Vol 2, Iss 4, Pp 324-339 (2023)
The toxicity of ginkgo kernel is a global concern, restricting its consumption as a medicinal food. This study focuses on eliminating the toxic components, specifically ginkgolic acid, from ginkgo kernel juice. The approach used was probiotic ferment
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aae574bb056641ef9383edc939c356da
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 3, p 666 (2024)
Ellagic acid, known for its various biological activities, is widely used. Ellagic acid from pomegranate peels is safe for consumption, while that from gallnuts is only suitable for external use. However, there is currently no effective method to con
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9f46c653d64e408e968299fb1c72032b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.