Zobrazeno 1 - 10
of 61
pro vyhledávání: '"Gill TP"'
Aim: To document the typical portion sizes of commonly consumed foods as reported by adults in the 1995 National Nutrition Survey, and to compare these data with existing information on serving sizes used in Australia. Methods: Portion sizes of foods
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______363::cd516fd31c8cd682c68d587ac601db51
https://hdl.handle.net/10453/32504
https://hdl.handle.net/10453/32504
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
European Journal of Clinical Nutrition; Jul2009, Vol. 63 Issue 7, p865-871, 7p
Publikováno v:
European Journal of Clinical Nutrition; Mar2008, Vol. 62 Issue 3, p356-364, 9p
Autor:
Gill TP, Baur LA, Bauman AE, Steinbeck KS, Storlien LH, Fiatarone Singh MA, Brand-Miller JC, Colagiuri S, Caterson ID, Gill, Timothy P, Baur, Louise A, Bauman, Adrian E, Steinbeck, Kate S, Storlien, Leonard H, Fiatarone Singh, Maria A, Brand-Miller, Jennie C, Colagiuri, Stephen, Caterson, Ian D
Publikováno v:
Medical Journal of Australia; 2/2/2009, Vol. 190 Issue 3, p146-148, 3p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.