Zobrazeno 1 - 10
of 43
pro vyhledávání: '"Gill CIR"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nutrition Reviews; Sep2009, Vol. 67 Issue 9, p509-526, 18p
Autor:
Rosbotham, E.J., Gill, CIR., McDonald, E.J., McRoberts, W.C., Rainey, N., Loy, R., Neill, H.R., O'Neill, U., Smyth, S., Burns, A., Pourshahidi, L.K.
Publikováno v:
Proceedings of the Nutrition Society; 2022, Vol. 81, p1-1, 1p
Publikováno v:
Nutrition & Cancer; 2006, Vol. 55 Issue 2, p232-241, 10p
Autor:
Murphy BÓ; Nutrition Innovation Centre for Food and Health (NICHE), Ulster University, Coleraine, UK., Latimer C; Nutrition Innovation Centre for Food and Health (NICHE), Ulster University, Coleraine, UK., Dobani S; Nutrition Innovation Centre for Food and Health (NICHE), Ulster University, Coleraine, UK., Pourshahidi LK; Nutrition Innovation Centre for Food and Health (NICHE), Ulster University, Coleraine, UK., Fontana M; Nutrition Innovation Centre for Food and Health (NICHE), Ulster University, Coleraine, UK., Ternan NG; Nutrition Innovation Centre for Food and Health (NICHE), Ulster University, Coleraine, UK., McDougall G; Environmental and Biochemical Sciences Department, The James Hutton Institute, Dundee, UK., Rowland I; Department of Food and Nutritional Sciences, University of Reading, Reading, UK., Pereira-Caro G; Department of Food Science and Health, IFAPA-Alameda Del Obispo, Córdoba, Spain., Tuohy KM; School of Food Science and Nutrition, University of Leeds, Leeds, UK., Del Rio D; Human Nutrition Unit, Department of Food and Drug, University of Parma, Parma, Italy., Almutairi TM; Department of Chemistry, King Saud University Riyadh, Saudi Arabia., Crozier A; Department of Chemistry, King Saud University Riyadh, Saudi Arabia.; School of Medicine, Dentistry and Nursing, University of Glasgow, Glasgow, UK., Naumovski N; School of Rehabilitation and Exercise Sciences, Faculty of Health, University of Canberra, Canberra, Australia., Gill CIR; Nutrition Innovation Centre for Food and Health (NICHE), Ulster University, Coleraine, UK.
Publikováno v:
International journal of food sciences and nutrition [Int J Food Sci Nutr] 2024 Nov; Vol. 75 (7), pp. 673-686. Date of Electronic Publication: 2024 Sep 11.
Autor:
Cáceres-Jiménez S; Departamento de Bromatología y Tecnología de Los Alimentos, Campus de Rabanales Ed. Darwin-anexo, Universidad de Córdoba, 14071, Córdoba, Spain., Pereira-Caro G; Department of Agroindustry and Food Quality, Andalusian Institute of Agricultural and Fisheries Research and Training, Córdoba, Spain; Foods for Health Group, Instituto Maimónides de Investigación Biomédica de Córdoba, 14004, Córdoba, Spain. Electronic address: mariag.pereira@juntadeandalucia.es., Dobani S; Nutrition Innovation Centre for Food and Health, Ulster University, Coleraine, BT1 6DN, UK., Pourshahidi K; Nutrition Innovation Centre for Food and Health, Ulster University, Coleraine, BT1 6DN, UK., Gill CIR; Nutrition Innovation Centre for Food and Health, Ulster University, Coleraine, BT1 6DN, UK., Moreno-Rojas JM; Department of Agroindustry and Food Quality, Andalusian Institute of Agricultural and Fisheries Research and Training, Córdoba, Spain; Foods for Health Group, Instituto Maimónides de Investigación Biomédica de Córdoba, 14004, Córdoba, Spain., Ordoñez-Díaz JL; Department of Agroindustry and Food Quality, Andalusian Institute of Agricultural and Fisheries Research and Training, Córdoba, Spain., Almutairi TM; Department of Chemistry, King Saud University, 11451, Riyadh, Saudi Arabia., Clifford MN; School of Bioscience and Medicine, Faculty of Health and Medical Sciences, University of Surrey, Guildford, UK; Department of Nutrition, Dietetics, and Food, Monash University, Notting Hill, Victoria, Australia., Crozier A; Department of Chemistry, King Saud University, 11451, Riyadh, Saudi Arabia; School of Medicine, Dentistry and Nursing, University of Glasgow, G12 8QQ, Glasgow, UK. Electronic address: alan.crozier@gla.ac.uk.
Publikováno v:
Free radical biology & medicine [Free Radic Biol Med] 2024 Oct 18; Vol. 225, pp. 605-616. Date of Electronic Publication: 2024 Oct 18.