Zobrazeno 1 - 10
of 77
pro vyhledávání: '"Gill, C.I.R."'
Autor:
Neill, H.R., Gill, C.I.R., McDonald, E.J., McMurray, R., McRoberts, W.C., Loy, R., White, A., Little, R., Muns, R., Rosbotham, E.J., O'Neill, U., Smyth, S., Pourshahidi, L.K.
Publikováno v:
In Meat Science May 2023 199
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 December 2022 397
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
McCann, M.J., Gill, C.I.R., O’ Brien, G., Rao, J.R., McRoberts, W.C., Hughes, P., McEntee, R., Rowland, I.R.
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology 2007 45(7):1224-1230
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Skillington, O., Mills, S., Gupta, A., Mayer, E.A., Gill, C.I.R., Del Rio, D., O'Riordan, K.J., Cryan, J.F., Ross, R.P., Stanton, C.
Publikováno v:
Nutrition & Healthy Aging; 2021, Vol. 6 Issue 3, p157-178, 22p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.