Zobrazeno 1 - 10
of 84
pro vyhledávání: '"Gigante I"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Notarnicola, M., Caruso, M. G., Tutino, V., De Nunzio, V., Gigante, I., De Leonardis, G., Veronese, N., Rotolo, O., Reddavide, R., Stasi, E., Miraglia, C., Nouvenne, A., Meschi, T., De’ Angelis, G. L., Di Mario, F., Leandro, G.
Background: Adherence to a healthy diet has been reported to be essential for the primary prevention of colorectal cancer, through a reduction of tissue inflammation, a low concentration of circulating lipoproteins and lower levels of serum cholester
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3658::b5b2bc3cc8a469f0e673a0a1ac365a73
http://hdl.handle.net/10447/454118
http://hdl.handle.net/10447/454118
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
D'Imperio M 1, 3, Brunetti G 2, Gigante I 2, Serio F 1, Santamaria P 3, Cardinali A 1, Colucci S 2, Minervini F1
Publikováno v:
In vitro cellular & developmental biology. Animal
(2016). doi:10.1007/s11626-016-0100-7
info:cnr-pdr/source/autori:D'Imperio M 1,3, Brunetti G 2, Gigante I 2, Serio F 1, Santamaria P 3, Cardinali A 1, Colucci S 2, Minervini F1/titolo:Integrated in vitro approaches to assess the bioaccessibility and bioavailability of silicon-biofortified leafy vegetables and preliminary effects on bone./doi:10.1007%2Fs11626-016-0100-7/rivista:In vitro cellular & developmental biology. Animal (Print)/anno:2016/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine:/volume
(2016). doi:10.1007/s11626-016-0100-7
info:cnr-pdr/source/autori:D'Imperio M 1,3, Brunetti G 2, Gigante I 2, Serio F 1, Santamaria P 3, Cardinali A 1, Colucci S 2, Minervini F1/titolo:Integrated in vitro approaches to assess the bioaccessibility and bioavailability of silicon-biofortified leafy vegetables and preliminary effects on bone./doi:10.1007%2Fs11626-016-0100-7/rivista:In vitro cellular & developmental biology. Animal (Print)/anno:2016/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine:/volume
Food industries are increasingly oriented toward new foods to improve nutritional status and/or to combat nutritional deficiency diseases. In this context, silicon biofortification could be an innovative tool for obtaining new foods with possible pos