Zobrazeno 1 - 10
of 72
pro vyhledávání: '"Gielens, Constant"'
Publikováno v:
In BBA - Proteins and Proteomics May 2012 1824(5):731-738
Publikováno v:
In BBA - Proteins and Proteomics 2011 1814(2):318-325
Autor:
De Baere, Ivo, Liu, Lu, Moens, Luc, Van Beeumen, Jos, Gielens, Constant, Richelle, Jean, Trotman, Clive, Finch, John, Gerstein, Mark, Perutz, Max
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 1992 May . 89(10), 4638-4642.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/2359384
Publikováno v:
FEBS Journal. Jul2008, Vol. 275 Issue 14, p3625-3632. 8p. 1 Diagram, 3 Charts, 6 Graphs.
Publikováno v:
European Journal of Biochemistry. 2/1/80, Vol. 103 Issue 3, p463-470. 8p.
Publikováno v:
European Journal of Biochemistry. Dec75 Part 1, Vol. 60 Issue 1, p271-280. 10p.
Autor:
Gielens, Constant1, de Geest, Natalie1, Xin, Xue-Qin1, Devreese, Bart2, van Beeumen, Jozef2, Pr´aux, Gisèle1
Publikováno v:
European Journal of Biochemistry. 9/15/97, Vol. 248 Issue 3, p879-888. 10p.
Although gelatins have been studied for many years, their gelation process and the origin of their physical properties are still not fully understood. Investigations of the parameters that influence the crystallisation behaviour of gelatin are of gre
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::b2c1f5ff5d43bffdb2209f20d904f056
https://biblio.vub.ac.be/vubir/glass-transition-of-gelatinwater-systems-studied-with-modulated-temperature-differential-scanning-calorimetry(34133b44-50c5-4001-b4a9-6a7890f7ed48).html
https://biblio.vub.ac.be/vubir/glass-transition-of-gelatinwater-systems-studied-with-modulated-temperature-differential-scanning-calorimetry(34133b44-50c5-4001-b4a9-6a7890f7ed48).html
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.