Zobrazeno 1 - 10
of 116
pro vyhledávání: '"Giddings M"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Hydroxyl-selective electrophiles, including N-methylisatoic anhydride (NMIA) and 1-methyl-7-nitroisatoic anhydride (1M7), are broadly useful for RNA structure analysis because they react preferentially with the ribose 2′-OH group at conformationall
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::b83028433ebd0a41bff8373c25643b24
Analysis of the long-range architecture of RNA is a challenging experimental and computational problem. Local nucleotide flexibility, which directly reports underlying base pairing and tertiary interactions in an RNA, can be comprehensively assessed
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::6529cd325137aa9fc6d1192c9ebbadd7
Autor:
GIDDINGS, M., RYAN, DOUGLAS, ELWELL-SUTTON, ROBYN, ELWELL-SUTTON, GRAHAM, JURSKIS, VIK, JOHNSON, CHRIS, BELL, GERARD, WOOD, STEVE
Publikováno v:
Australian Geographic. Nov/Dec2012, Issue 111, p121-124. 3p.
We have implemented a method that identifies the genomic origins of sample proteins by scanning their peptide-mass fingerprint against the theoretical translation and proteolytic digest of an entire genome. Unlike previously reported techniques, this
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::422ef3097a2a66dbe729532dbc0e5531
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Appetite 2011 57 Supplement 1:S17-S17
Publikováno v:
In Appetite June 2010 54(3):647-647