Zobrazeno 1 - 10
of 50
pro vyhledávání: '"Gibon Véronique"'
Autor:
Danthine Sabine, Closset Sébastien, Maes Jeroen, Mascrez Steven, Blecker Christophe, Purcaro Giorgia, Gibon Véronique
Publikováno v:
Oilseeds and fats, crops and lipids, Vol 29, p 36 (2022)
This study aims to evaluate the potential of applying enzymatic interesterification (EIE) to produce new healthy zero-trans high vitaminic content margarine fats, based on rapeseed oil (RO) only, with a specific focus on process-induced contaminants:
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dd5c4e0bb31249278d2ce3b2faee6716
Autor:
Demarco Anibal, Gibon Véronique
Publikováno v:
Oilseeds and fats, crops and lipids, Vol 27, p 60 (2020)
A minimal residual oil content in the meal coming out of the hexane extractor is a clear benefit for a crushing plant; the more oil yield the better revenue for the crusher. In a modern and efficient extraction plant, a residual oil content ≤ 0.5%
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/400111a0f1414358bc7fb3694138e613
Publikováno v:
Oléagineux, Corps gras, Lipides, Vol 17, Iss 4, Pp 227-231 (2010)
Crude fish oil is an important ingredient in fish feed for fish farming; it can be used as functional food or neutraceutical (cod liver oil, EPA/DHA concentrates) or incorporated in healthy foods after refining. Major components of fish oil have posi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5e14db21c3744a8db340861cd4ca8634
Autor:
Maes Jeroen, Vila Ayala José, De Meulenaer Bruno, Verhé Roland, Gibon Véronique, De Greyt Wim
Publikováno v:
Oléagineux, Corps gras, Lipides, Vol 17, Iss 2, Pp 81-85 (2010)
Fish oils are rich in nutritionally valuable omega-3 components, mainly eicosapentaenoic (EPA) and docosahexaenoic (DHA) fatty acids. Unfortunately, they could also be contaminated with a series of toxic pollutants like PCDD/Fs and PCBs. This article
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/63e8e4baaa524e30a026804a0a6162ac
Publikováno v:
Oléagineux, Corps gras, Lipides, Vol 16, Iss 4-5-6, Pp 193-200 (2009)
Palm oil is rich in minor components that impart unique nutritional properties and need to be preserved. In this context, refining technologies have been improved, with the dual temperature deodorizer, the double condensing unit and the ice condensin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1c2876f222ee4357a8b7aa2a3b02a796
Publikováno v:
Oléagineux, Corps gras, Lipides, Vol 12, Iss 5-6, Pp 378-384 (2005)
As a result of the general concern for food safety, the removal of minor contaminants (PAH, pesticides, dioxins, PCB’s…) from oils and fats has the be examined in detail. Also, in recent years a lot of attention has been given to the lowering of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/97db43a6b33b4d6f814537ecafb18d41
Models for FFA-removal and changes in phase behavior of cocoa butter by packed column steam refining
Autor:
Calliauw, Gijs, Ayala, José Vila, Gibon, Véronique, Wouters, Johan, Greyt, Wim De, Foubert, Imogen, Dewettinck, Koen
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2008 89(3):274-284
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.