Zobrazeno 1 - 10
of 410
pro vyhledávání: '"Gibney, M J"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Duffy, E.1 edel.duffy@tcd.ie, Gibney, M. J.1
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Feb2007, Vol. 24 Issue 2, p216-225. 10p. 6 Charts, 2 Graphs.
Autor:
Gilsenan, M. B.1 European.foodstudies@ted.ie, Gibney, M. J.1
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Mar2004, Vol. 21 Issue 3, p195-203. 9p.
Autor:
Gibney, M. J.1, Van der Voet, H.2
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Oct2003 Supplement 1, Vol. 20, p1. 7p.
Publikováno v:
The British Medical Journal, 1979 Dec . 2(6204), 1541-1543.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/25438104
Autor:
Upton, P. K., Gibney, M. J.
Publikováno v:
Irish Journal of Food Science and Technology, 1977 Jan 01. 1(2), 79-85.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/25557936
Autor:
Gibney, M. J., Upton, P. K.
Publikováno v:
Irish Journal of Food Science and Technology, 1978 Jan 01. 2(1), 13-19.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/25557947
Autor:
Forster, Hannah, Walsh, Marianne C., O'Donovan, Clare B., Woolhead, Clara, McGirr, Caroline, Daly, E. J., O'Riordan, Richard, Celis-Morales, Carlos, Fallaize, Rosalind, Macready, Anna L., Marsaux, Cyril F.M., Navas-Carretero, Santiago, San-Cristobal, Rodrigo, Kolossa, S., Hartwig, K., Mavrogianni, C., Tsirigoti, L., Lambrinou, C. P., Godlewska, M., Surwillo, A., Gjelstad, I. M. F., Drevon, C. A., Manios, Y., Traczyk, I., Martinez, J. A., Saris, W. H. M., Daniel, H., Lovegrove, Julie A., Mathers, J. C., Gibney, M. J., Gibney, E. R., Brenan, L.
Background: Despite numerous healthy eating campaigns, the prevalence of diets high in saturated fatty acids, sugar, and salt and low in fiber, fruit, and vegetables remains high. With more people than ever accessing the Internet, Web-based dietary a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=core_ac_uk__::0ec579a2c02f0364cbb88735b6a4ad24
Publikováno v:
Scopus-Elsevier