Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Gibkes, Jürgen"'
Autor:
Macedo, Francisco, Chotikaprakhan, Sutharat, Kijamnajsuk, Puchong, Vaz, Filipe, Faria, Roberto T., Jr., Gibkes, Juergen, Pelzl, Josef, Bein, Bruno K.
Publikováno v:
In Surface & Coatings Technology 25 July 2011 205 Supplement 2:S204-S208
Publikováno v:
Journal of Applied Physics; 4/15/2005, Vol. 97 Issue 8, p083507, 11p, 1 Diagram, 17 Graphs
Autor:
Bicanic, Dane, Dóka, Otto, Gibkes, Jürgen, van Rooij, Hans, van Hummelen, Reinoud, Luterotti, Svjetlana, van der Veeken, Pascal
Publikováno v:
Proceedings of 2nd central european meeting of food technologists, biotechnologists and nutricionists, 2nd central european meeting of food technologists, biotechnologists and nutricionists, Zagreb 2005. Zagreb: Food Technologists, Biotechnologists and Nutricionists Soc.
Proceedings of 2nd central european meeting of food technologists, biotechnologists and nutricionists, 2nd central european meeting of food technologists, biotechnologists and nutricionists, Zagreb 2005
Proceedings of 2nd central european meeting of food technologists, biotechnologists and nutricionists, 2nd central european meeting of food technologists, biotechnologists and nutricionists, Zagreb 2005
Photoacoustic (PA) spectroscopy and the Optothermal Window (OW) method both suitable for investigation of optically opaque samples were compared in terms of their capability to quantify lycopene in a variety of processed tomato-based products. The ex
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::239e8ae0a22e0a03bd652c87fb04f0cb
https://research.wur.nl/en/publications/new-perspectives-in-detection-of-lycopene-in-tomato-based-foods
https://research.wur.nl/en/publications/new-perspectives-in-detection-of-lycopene-in-tomato-based-foods
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Instrumentation Science & Technology; Apr1998, Vol. 26 Issue 2/3, p113-124, 12p
Publikováno v:
Instrumentation Science & Technology; April 1998, Vol. 26 Issue: 2 p113-124, 12p
Publikováno v:
In Journal of Chromatography A 1997 786(1):163-170