Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"Giaramita, L."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Siano, F., Fasulo, G., Giaramita, L., Sorrentino, A., Boscaino, F., Sprovieri, M., Di Stasio, M., Coccioni, R., Volpe, M. G.
Publikováno v:
Italian journal of food sciences (Testo stamp.) 31 (2019): 669–684.
info:cnr-pdr/source/autori:Siano, F.; Fasulo, G.; Giaramita, L.; Sorrentino, A.; Boscaino, F.; Sprovieri, M.; Di Stasio, M.; Coccioni, R.; Volpe, M. G./titolo:CHEMICAL-NUTRITIONAL COMPOSITION, MICROBIOLOGICAL ANALYSIS AND VOLATILE COMPOUND CONTENT OF FOSSA CHEESE RIPENED IN DIFFERENT PITS/doi:/rivista:Italian journal of food sciences (Testo stamp.)/anno:2019/pagina_da:669/pagina_a:684/intervallo_pagine:669–684/volume:31
info:cnr-pdr/source/autori:Siano, F.; Fasulo, G.; Giaramita, L.; Sorrentino, A.; Boscaino, F.; Sprovieri, M.; Di Stasio, M.; Coccioni, R.; Volpe, M. G./titolo:CHEMICAL-NUTRITIONAL COMPOSITION, MICROBIOLOGICAL ANALYSIS AND VOLATILE COMPOUND CONTENT OF FOSSA CHEESE RIPENED IN DIFFERENT PITS/doi:/rivista:Italian journal of food sciences (Testo stamp.)/anno:2019/pagina_da:669/pagina_a:684/intervallo_pagine:669–684/volume:31
Fossa cheese samples were ripened for 90 days in two different pits and analysed to evaluate the influence of the environment on the chemical and nutritional characteristics. The significant changes were recorded only for certain parameters, particul
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::db2ce51ba12ad245a1d519653ff38781
https://publications.cnr.it/doc/429850
https://publications.cnr.it/doc/429850
Autor:
Gabriele, LV, Sprovieri, M, Oliveri, E, Giaramita, L, AGATE, Mauro, INCARBONA, Alessandro, SULLI, Attilio
E’ stato condotto uno studio sedimentologico di due carote prelevate nell’offshore della Sicilia settentrionale allo scopo di analizzare i cambiamenti di regime deposizionale verificatisi nel Pleistocene superiore - Olocene. Sulle due carote, pro
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3658::2dfb52ce38cbd1cc666df2eeb316804a
http://hdl.handle.net/10447/243091
http://hdl.handle.net/10447/243091
Autor:
AGATE, Mauro, Sprovieri, M, Passaro, S, Tamburrino, S, SULLI, Attilio, Vallefuoco, M, Giaramita, L, Placenti, F, Polizzi, S, Lo Iacono, C, INCARBONA, Alessandro
During the past decades a number of sequence stratigraphy studies illustrated how, during Quaternary, interaction between sea level changes and sediment supply controlled the depositional evolution along continental margins, giving a cyclic signature
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3658::2e821a5dd62a9e3b6ea7f40b1461e337
http://hdl.handle.net/10447/243052
http://hdl.handle.net/10447/243052
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sprovieri M., Barra M., Buffa G., Buscaino C., Del Core M., Di Martino G., Falco F., Gherardi S., Giaramita L., Giorgi S., Innangi S., Oliveri E., Passaro S., Salvagio Manta D., Spagnolo C., Tamburrino S., Tonielli R., Traina A., Tranchida G., Mazzola S.
A seguito della stipula della convenzione "Progetto di ricerca finalizzato all'individuazione di sabbie relitte sulla piattaforma siciliana nell'area prospiciente il golfo di Gela" siglato in data 19 aprile 2012 tra il Commissario straordinario per l
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::792b42edb1ab6bac8cf3ff084360d6e2
https://publications.cnr.it/doc/285045
https://publications.cnr.it/doc/285045
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.