Zobrazeno 1 - 10
of 256
pro vyhledávání: '"Gianotti, Andrea"'
Autor:
Nissen, Lorenzo, Spisni, Enzo, Spigarelli, Renato, Casciano, Flavia, Valerii, Maria Chiara, Fabbri, Elena, Fabbri, Daniele, Zulfiqar, Hira, Coralli, Irene, Gianotti, Andrea
Publikováno v:
In Environment International August 2024 190
Autor:
Nissen, Lorenzo, Prete, Roberta, Casciano, Flavia, Corsetti, Aldo, Battista, Natalia, Veneziani, Gianluca, Gianotti, Andrea
Publikováno v:
In LWT 15 April 2024 198
Autor:
Nissen, Lorenzo, Casciano, Flavia, Chiarello, Elena, Di Nunzio, Mattia, Bordoni, Alessandra, Gianotti, Andrea
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 March 2024 436
Autor:
Di Nunzio, Mattia, Picone, Gianfranco, Pasini, Federica, Chiarello, Elena, Caboni, Maria Fiorenza, Capozzi, Francesco, Gianotti, Andrea, Bordoni, Alessandra
Publikováno v:
Food Research International, 131, 108940 (2020)
By-products represent a major disposal problem for the food industry, but they are also promising sources of bioactive compounds. Olive pomace, one of the main by-products of olive oil production, is a potential low-cost, phenol-rich ingredient for t
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2003.03223
Autor:
Tappi, Silvia, Nissen, Lorenzo, Casciano, Flavia, Antonelli, Giorgia, Chiarello, Elena, Picone, Gianfranco, Laurita, Romolo, Capelli, Filippo, Gherardi, Matteo, Maccaferri, Caterina, Gianotti, Andrea, Bordoni, Alessandra, Espmark, Åsa Maria, Capozzi, Francesco, Rocculi, Pietro
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies October 2023 89
Autor:
Nissen, Lorenzo, Casciano, Flavia, Di Nunzio, Mattia, Galaverna, Gianni, Bordoni, Alessandra, Gianotti, Andrea
Publikováno v:
In Food Bioscience June 2023 53
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Research International October 2022 160
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 August 2017 228:186-196