Zobrazeno 1 - 10
of 34
pro vyhledávání: '"Giannico R"'
Autor:
Mielczarek, M., Frąszczak, M., Giannico, R., Minozzi, G., Williams, John L., Wojdak-Maksymiec, K., Szyda, J.
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science July 2017 100(7):5515-5525
Autor:
Capra, E., Giannico, R., Montagna, M., Turri, F., Cremonesi, P., Strozzi, F., Leone, P., Gandini, G., Pizzi, F.
Publikováno v:
In European Journal of Soil Biology November-December 2016 77:53-59
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
12th International Meetings on Mountain Cheese, pp. 39–40, Padova, 20-22/06/2017
info:cnr-pdr/source/autori:Silvetti T, Cremonesi P, Morandi S, Capra E, Albano C, Giannico R, De Noni I, Brasca M/congresso_nome:12th International Meetings on Mountain Cheese/congresso_luogo:Padova/congresso_data:20-22%2F06%2F2017/anno:2017/pagina_da:39/pagina_a:40/intervallo_pagine:39–40
info:cnr-pdr/source/autori:Silvetti T, Cremonesi P, Morandi S, Capra E, Albano C, Giannico R, De Noni I, Brasca M/congresso_nome:12th International Meetings on Mountain Cheese/congresso_luogo:Padova/congresso_data:20-22%2F06%2F2017/anno:2017/pagina_da:39/pagina_a:40/intervallo_pagine:39–40
The aim of the study was to evaluate the influence of an autochthonous starter culture on the diversity and dynamics of PDO Silter cheese microbiota during ripening. To this end, a polyphasic approach comprising both culture-dependent and -independen
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::faa3bff00f78e33c78ab027afefcb0f2
http://www.cnr.it/prodotto/i/374061
http://www.cnr.it/prodotto/i/374061
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.