Zobrazeno 1 - 10
of 488
pro vyhledávání: '"Giannì S"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gagliardo, T., Gandini, G., Gallucci, A., Menchetti, M., Bianchi, E., Turba, M.E., Cauduro, A., Corlazzoli, D.S., Gianni, S., Baroni, M., Bernardini, M., Gentilini, F.
Publikováno v:
In The Veterinary Journal November 2019 253
Aim of this work is a broad-band study with INTEGRAL, Swift and XMM-Newton satellites of a sample of 9 blazars (7 FSRQ and 2 BL Lac) with redshift up to about 4. The spectral analysis has shown clear evidence of a flattening of the continuum towards
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1010.5713
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gianni Stano, Antonio Pavone, Md Abu Jafor, Khaled Matalgah, Gianluca Percoco, Trevor J. Fleck
Publikováno v:
Virtual and Physical Prototyping, Vol 19, Iss 1 (2024)
ABSTRACTMaterial Extrusion (MEX) Additive Manufacturing (AM) has risen as a promising technology to monolithically manufacture smart structures with embedded sensors. Despite all the benefits of MEX AM, 3D printed piezoresistive sensors still suffer
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/19da2ac799cc4f52ae64ac78b3dda4a5
Autor:
Mattia Acito, Agnese Santanatoglia, Cristina Fatigoni, Milena Villarini, Giovanni Caprioli, Gianni Sagratini, Iolanda Grappasonni, Massimo Moretti
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 121, Iss , Pp 106380- (2024)
Acting as ‘antioxidants’, phenolic compounds have been shown to have a potential protective effect against a wide range of noncommunicable diseases. However, their content in plant-based products – and, in turn, their potential benefits – mig
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1e2a7b6ea00b4b6f918c6d4d35838661
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.