Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Giampietro, Michelangelo"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Mediterranean Journal of Nutrition & Metabolism. Aug2011, Vol. 4 Issue 2, p93-97. 5p.
Autor:
Donatella Ballardini, Michelangelo Giampietro, Riccardo Calvani, Franca Marangoni, Giuseppe Banderali, Claudio Macca, Maria Luisa Brandi, Andrea Ghiselli, Filomena Pietrantonio, Irene Cetin, Evelina Flachi, Nicola Ferrara, Giuseppe Marelli, Giuseppe Canzone, Andrea Poli, Stefano Gonnelli, Claudio Cricelli, Paolo Silvestri, Vito Leonardo Miniello, Rosalba Giacco, Roberto Stella, Carlo La Vecchia, Francesco Perticone, Ersilia Troiano, Carlo Origo, Elvira Verduci, Luca Piretta, Walter Marrocco, Paolo Magni, Roberto Bernabei, Pasquale Strazzullo, Stefano Bellentani, Pompilio Faggiano, Luisa Pellegrino
Publikováno v:
Journal of the American College of Nutrition (Online) (2018): 1–12. doi:10.1080/07315724.2018.1491016
info:cnr-pdr/source/autori:Marangoni F1, Pellegrino L2, Verduci E3, Ghiselli A4, Bernabei R5, Calvani R5, Cetin I6, Giampietro M7, Perticone F8, Piretta L9, Giacco R10, La Vecchia C11, Brandi ML12, Ballardini D13, Banderali G14, Bellentani S15, Canzone G16, Cricelli C17, Faggiano P18, Ferrara N19, Flachi E20, Gonnelli S21, Macca C22, Magni P23, Marelli G24, Marrocco W25, Miniello VL26, Origo C27, Pietrantonio F28, Silvestri P29, Stella R30, Strazzullo P31, Troiano E32, Poli A1./titolo:Cow's Milk Consumption and Health: A Health Professional's Guide./doi:10.1080%2F07315724.2018.1491016/rivista:Journal of the American College of Nutrition (Online)/anno:2018/pagina_da:1/pagina_a:12/intervallo_pagine:1–12/volume
info:cnr-pdr/source/autori:Marangoni F1, Pellegrino L2, Verduci E3, Ghiselli A4, Bernabei R5, Calvani R5, Cetin I6, Giampietro M7, Perticone F8, Piretta L9, Giacco R10, La Vecchia C11, Brandi ML12, Ballardini D13, Banderali G14, Bellentani S15, Canzone G16, Cricelli C17, Faggiano P18, Ferrara N19, Flachi E20, Gonnelli S21, Macca C22, Magni P23, Marelli G24, Marrocco W25, Miniello VL26, Origo C27, Pietrantonio F28, Silvestri P29, Stella R30, Strazzullo P31, Troiano E32, Poli A1./titolo:Cow's Milk Consumption and Health: A Health Professional's Guide./doi:10.1080%2F07315724.2018.1491016/rivista:Journal of the American College of Nutrition (Online)/anno:2018/pagina_da:1/pagina_a:12/intervallo_pagine:1–12/volume
The most recent scientific evidence supports the consumption of cow's milk and dairy products as part of a balanced diet. However, these days, the public and practicing physicans are exposed to a stream of inconsistent (and often misleading) informat