Zobrazeno 1 - 10
of 328
pro vyhledávání: '"Giacco, R."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
The year 2020 celebrated the tenth anniversary of the recognition of the Mediterranean Diet as Intangible Cultural Heritage of Humanity by the UNESCO Intergovernmental Committee. This event represented a milestone in the history of nutrition, as the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::a5650237f3238b063b2c4a13f8b8be25
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:2987287
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:2987287
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gallo M., Formato A., Giacco R., Riccardi G., Luongo D., Formato G., Amoresano A., Naviglio D.
Publikováno v:
Heliyon (Londen) 5 (2019). doi:10.1016/j.heliyon.2019.e01593
info:cnr-pdr/source/autori:Gallo M.; Formato A.; Giacco R.; Riccardi G.; Luongo D.; Formato G.; Amoresano A.; Naviglio D./titolo:Corrigendum to "Mathematical optimization of the green extraction of polyphenols from grape peels through a cyclic pressurization process" [Heliyon 5 (4) (April 2019) e01526] (Heliyon (2019) 5(4), (S2405844018360511), (10.1016%2Fj.heliyon.2019.e01526))/doi:10.1016%2Fj.heliyon.2019.e01593/rivista:Heliyon (Londen)/anno:2019/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine:/volume:5
info:cnr-pdr/source/autori:Gallo M.; Formato A.; Giacco R.; Riccardi G.; Luongo D.; Formato G.; Amoresano A.; Naviglio D./titolo:Corrigendum to "Mathematical optimization of the green extraction of polyphenols from grape peels through a cyclic pressurization process" [Heliyon 5 (4) (April 2019) e01526] (Heliyon (2019) 5(4), (S2405844018360511), (10.1016%2Fj.heliyon.2019.e01526))/doi:10.1016%2Fj.heliyon.2019.e01593/rivista:Heliyon (Londen)/anno:2019/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine:/volume:5
In the original published version of this article, an error was present in the author's name. The last name of "Delia Luongo" was incorrectly listed as "Lungo". The authors apologize for this mistake. Both the HTML and PDF versions of the article hav
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::6e057d6503a278ff0490086d9e437fab
http://www.scopus.com/record/display.url?eid=2-s2.0-85065481939&origin=inward
http://www.scopus.com/record/display.url?eid=2-s2.0-85065481939&origin=inward
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kärkkäinen O, Lankinen MA, Vitale M, Jokkala J, Leppänen J, Koistinen V, Lehtonen M, Giacco R, Rosa-Sibakov N, Micard V, Rivellese AAA, Schwab U, Mykkänen H, Uusitupa M, Kolehmainen M, Riccardi G, Poutanen K, Auriola S, Hanhineva K.
Publikováno v:
The American journal of clinical nutrition 108 (2018): 971–979. doi:10.1093/ajcn/nqy169.
info:cnr-pdr/source/autori:Kärkkäinen O, Lankinen MA, Vitale M, Jokkala J, Leppänen J, Koistinen V, Lehtonen M, Giacco R, Rosa-Sibakov N, Micard V, Rivellese AAA, Schwab U, Mykkänen H, Uusitupa M, Kolehmainen M, Riccardi G, Poutanen K, Auriola S, Hanhineva K./titolo:Diets rich in whole grains increase betainized compounds associated with glucose metabolism./doi:10.1093%2Fajcn%2Fnqy169./rivista:The American journal of clinical nutrition/anno:2018/pagina_da:971/pagina_a:979/intervallo_pagine:971–979/volume:108
info:cnr-pdr/source/autori:Kärkkäinen O, Lankinen MA, Vitale M, Jokkala J, Leppänen J, Koistinen V, Lehtonen M, Giacco R, Rosa-Sibakov N, Micard V, Rivellese AAA, Schwab U, Mykkänen H, Uusitupa M, Kolehmainen M, Riccardi G, Poutanen K, Auriola S, Hanhineva K./titolo:Diets rich in whole grains increase betainized compounds associated with glucose metabolism./doi:10.1093%2Fajcn%2Fnqy169./rivista:The American journal of clinical nutrition/anno:2018/pagina_da:971/pagina_a:979/intervallo_pagine:971–979/volume:108
Background: Epidemiologic evidence suggests that diets rich in whole grains are associated with a reduced risk of developing chronic diseases and all-cause mortality. However, the molecular mechanisms behind these beneficial metabolic effects are poo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::de7fd32a1235c78e00b9b9e8645bdc01
https://publications.cnr.it/doc/391975
https://publications.cnr.it/doc/391975
Publikováno v:
In Digestive and Liver Disease 2002 34 Supplement 2:S140-S144