Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Ghrissi, Hiba"'
Autor:
Ghrissi, Hiba1 (AUTHOR), De Andrés, María Teresa2 (AUTHOR), Andreu, Luis Javier3 (AUTHOR), Gogorcena, Yolanda1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Australian Journal of Grape & Wine Research. 12/10/2022, p1-12. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ghrissi, Hiba
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Mestrado de dupla diplomação com a Université Libre de Tunis Some microorganisms contribute beneficially in processing, safety and quality of certain food products. However, many microorganisms are involved in processes that cause undesirable effe
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::b46e82cc2f55c7228b791e0c52a25246