Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Ghorbel, Rhoudha Ellouz"'
Autor:
Bouaziz, Fatma, Koubaa, Mohamed, Kallel, Fatma, Ghorbel, Rhoudha Ellouz, Chaabouni, Semia Ellouz
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules December 2017 105 Part 1:56-65
Autor:
Bouaziz, Fatma, Koubaa, Mohamed, Chaabene, Mariem, Barba, Francisco, Ghorbel, Rhoudha Ellouz, Chaabouni, Semia Ellouz
Publikováno v:
Journal of Food Processing and Preservation
Journal of Food Processing and Preservation, Wiley, 2017, 41 (4), pp.e12996. ⟨10.1111/jfpp.12996⟩
Journal of Food Processing and Preservation, Wiley, 2017, 41 (4), pp.e12996. ⟨10.1111/jfpp.12996⟩
International audience; This work was devoted to recover and identify bioactive polyphenols and volatile compounds from almond gum, which can be used as food additives and/or nutraceuticals. For this purpose, solvent extract was obtained after hydrod
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______212::1a68880c1c836cb0dd88f8bccd42bd4e
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02614683
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02614683
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.