Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Ghoddusi, H. B."'
Publikováno v:
Iranian Food Science & Technology Research Journal / Majallah-i Pizhūhishhā-yi ̒Ulūm va Sanāyi̒-i Ghaz̠āyī-i Īrān; May/Jun2023, Vol. 19 Issue 2, p311-331, 21p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology (2008-8787); Winter2014, Vol. 12 Issue 49, p41-49, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ghoddusi, H. B. h.ghoddusi@londonmet.ac.uk
Publikováno v:
International Journal of Dairy Technology. Aug2012, Vol. 65 Issue 3, p462-464. 3p.
Autor:
mohebbat mohebbi, Ghoddusi, H. B.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
ResearcherID
ResearcherID
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::a225d7f8723e701ea28b54e92f3ca212
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-78751608114&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-78751608114&partnerID=MN8TOARS
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ghoddusi, H. B.
Publikováno v:
International Journal of Dairy Technology. Nov2005, Vol. 58 Issue 4, p238-238. 1p.