Zobrazeno 1 - 10
of 14
pro vyhledávání: '"Ghiasvand Z"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Iranian Fisheries Science Research Institute
Scopus-Elsevier
Scopus-Elsevier
This study reports on the molecular identification of fish species from processed products which had a priori been classified as belonging to 5 important species in Iran for human consumption. DNA barcoding using direct sequencing of an approximately
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::847fa071aa8af2fe911a1f8f03327f6f
https://hdl.handle.net/1834/37402
https://hdl.handle.net/1834/37402
Publikováno v:
Iranian Fisheries Science Research Institute
In this study Astacus leptodactylus were tested for 8 week with three practical diets containing three crude protein (30, 35 and 40%) and isoenergetic level (370kcal/100 g) in fresh water and brackish water of Caspian Sea. In this test, 6 treatments
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::013991a32f4bcafb9476321e03b0a503
https://hdl.handle.net/1834/36708
https://hdl.handle.net/1834/36708
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Iranian Fisheries Science Research Institute
Iranian Fisheries Science Research Institute
Nine practical diets containing increasing percentages of crude protein (CP) and energy (30%, 35%, 40% and 300kcal/100g, 370kcal/100g and 450kcal/100g) were fed to narrow clawed crayfish (mean individual weight=17±2.3 g) during an 8 week feeding tri
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::d64bbe80f7aef4713955807cb40130ff
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84867089180&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84867089180&partnerID=MN8TOARS