Zobrazeno 1 - 10
of 297
pro vyhledávání: '"Ghelardi, E."'
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science September 2017 100(9):7026-7034
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Batoni, G., Ota, F., Ghelardi, E., Senesi, S., Barnini, S., Freer, G., Hirota, K., Gabriele, M., Marcucci, M., Campa, M.
Publikováno v:
European Journal of Epidemiology, 1992 Mar 01. 8(2), 238-242.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3521151
Autor:
Batoni, G., Marchetti, F., Ota, F., Ghelardi, E., Barnini, S., Inoue, H., Uchiyama, C., Hirota, K., Minato, Y., Giuca, M. R., Gabriele, M., Campa, M., Senesi, S.
Publikováno v:
European Journal of Epidemiology, 1993 Sep 01. 9(5), 483-488.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3520944
Publikováno v:
In Clinical Microbiology and Infection February 2008 14(2):141-147
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Document recommendation systems for locating relevant literature have mostly relied on methods developed a decade ago. This is largely due to the lack of a large offline gold-standard benchmark of relevant documents that cover a variety of research f
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::3883df6a9b857b1fe020dcaa348695c3
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3106365
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3106365
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.