Zobrazeno 1 - 10
of 60
pro vyhledávání: '"Gheisari H"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mahankali, M., Jamiluddin, M., Gheisari, H., Weaver, M., Rahman-Zaman, A., Ung, C., Kolbeck, R., Excoffon, K., Down, J.
Publikováno v:
In Journal of Cystic Fibrosis October 2022 21 Supplement 2:S353-S353
Publikováno v:
Carpathian Journal of Food Science & Technology. 2014, Vol. 6 Issue 2, p102-115. 14p.
Publikováno v:
International Journal of Probiotics & Prebiotics. Aug-Nov2012, Vol. 7 Issue 3/4, p121-128. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Iranian Fisheries Science Research Institute
Surimi is a high quality myofibrillar protein concentrate that is obtained from cheap and underutilized fish species. In this research, surimi burger was prepared from Sarm (Scomberiodes commersonnianus) surimi (60%) and other ingredients. Some quali
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::aca078e17249314064e95767e4149efd
http://aquaticcommons.org/23845/
http://aquaticcommons.org/23845/
Publikováno v:
Annual International Conference on Sustainable Energy & Environmental Sciences; 2017, p20-27, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.