Zobrazeno 1 - 10
of 202
pro vyhledávání: '"Ghebremedhin M"'
Autor:
Ghebremedhin M; Max Planck Institute for Polymer Research, Ackermannweg 10, 55128 Mainz, Germany. ghebre@mpip-mainz.mpg.de., Seiffert S; Department of Chemistry, Johannes Gutenberg University Mainz, Duesbergweg 10-14, 55128 Mainz, Germany., Vilgis TA; Max Planck Institute for Polymer Research, Ackermannweg 10, 55128 Mainz, Germany. ghebre@mpip-mainz.mpg.de.
Publikováno v:
Food & function [Food Funct] 2022 Jul 04; Vol. 13 (13), pp. 6902-6922. Date of Electronic Publication: 2022 Jul 04.
Autor:
Ghebremedhin M; Max Planck Institute for Polymer Research, Department of Polymer Theory, Food Science and Statistical Physics of Soft Matter, Ackermannweg 10, 55128, Mainz, Germany., Seiffert S; Department of Chemistry, Johannes Gutenberg University Mainz, Duesbergweg 10-14, 55128, Mainz, Germany., Vilgis TA; Max Planck Institute for Polymer Research, Department of Polymer Theory, Food Science and Statistical Physics of Soft Matter, Ackermannweg 10, 55128, Mainz, Germany.
Publikováno v:
Current research in food science [Curr Res Food Sci] 2021 Jun 22; Vol. 4, pp. 436-448. Date of Electronic Publication: 2021 Jun 22 (Print Publication: 2021).
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mota, Sandra1,2 (AUTHOR) up201608486@up.pt, Torres, Ana1,2 (AUTHOR) up201706122@up.pt, Quintas, Clara1,3 (AUTHOR) claraquintas@ff.up.pt, Peres, António M.4 (AUTHOR) peres@ipb.pt, Ferreiro, Nuno4 (AUTHOR) nuno.ferreiro@ipb.pt, Cruz, Rebeca5 (AUTHOR) rcruz@ff.up.pt, Ferreira, Helena1,6 (AUTHOR) hferr@ff.up.pt, Almeida, Isabel F.1,2 (AUTHOR) hferr@ff.up.pt, Casal, Susana5 (AUTHOR) sucasal@ff.up.pt
Publikováno v:
Pharmaceuticals (14248247). Aug2024, Vol. 17 Issue 8, p1052. 25p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zielbauer BI; Max Planck Institute for Polymer Research, Ackermannweg 10, 55128 Mainz, Germany. Electronic address: zielbauer@mpip-mainz.mpg.de., Jackson AJ; European Spallation Source, Box 176, Lund 221 00, Sweden; Physical Chemistry, Lund University, Box 124, Lund 221 00, Sweden. Electronic address: andrew.jackson@esss.se., Maurer S; Max Planck Institute for Polymer Research, Ackermannweg 10, 55128 Mainz, Germany. Electronic address: sania.maurer@googlemail.com., Waschatko G; Max Planck Institute for Polymer Research, Ackermannweg 10, 55128 Mainz, Germany. Electronic address: gustav.waschatko@gmail.com., Ghebremedhin M; Max Planck Institute for Polymer Research, Ackermannweg 10, 55128 Mainz, Germany. Electronic address: ghebre@mpip-mainz.mpg.de., Rogers SE; ISIS Facility, STFC Rutherford Appleton Laboratory, Didcot OX11 0QX, United Kingdom. Electronic address: sarah.rogers@stfc.ac.uk., Heenan RK; ISIS Facility, STFC Rutherford Appleton Laboratory, Didcot OX11 0QX, United Kingdom. Electronic address: richard.heenan@stfc.ac.uk., Porcar L; Institut-Laue-Langevin, Grenoble 38042, France. Electronic address: porcar@ill.fr., Vilgis TA; Max Planck Institute for Polymer Research, Ackermannweg 10, 55128 Mainz, Germany. Electronic address: vilgis@mpip-mainz.mpg.de.
Publikováno v:
Journal of colloid and interface science [J Colloid Interface Sci] 2018 Nov 01; Vol. 529, pp. 197-204. Date of Electronic Publication: 2018 May 23.
Autor:
Ivashchenko, Olena1 (AUTHOR) oleiva@amu.edu.pl
Publikováno v:
Scientific Reports. 6/17/2024, Vol. 14 Issue 1, p1-20. 20p.
Autor:
Seong Jin Choi1, Eu Suk Kim1 eskim@snubh.org
Publikováno v:
Infection & Chemotherapy. Jun2024, Vol. 56 Issue 2, p171-187. 17p.
Autor:
Mishra, Aadarsh1 (AUTHOR) aadarsh.mishra@spc.ox.ac.uk, Cleveland, Robin O.1 (AUTHOR) robin.cleveland@eng.ox.ac.uk
Publikováno v:
Bioengineering (Basel). Jun2024, Vol. 11 Issue 6, p589. 16p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.