Zobrazeno 1 - 10
of 115
pro vyhledávání: '"Ghazali, H. M."'
Publikováno v:
Malaysian Journal of Microbiology, Vol 2, Iss 1, Pp 22-29 (2006)
A strain of Geotrichum candidum was successfully isolated from local soil samples and some of its characteristics determined. The strain produces lipase that hydrolysed palm olein on a selective agar incorporated with Nile Blue sulphate and palm olei
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2d117ac7413849359546d1510d0f27ab
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Soil Sciences & Agricultural Engineering; Oct2021, Vol. 12 Issue 10, p697-702, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Measurement & Characterization; Apr2021, Vol. 15 Issue 2, p1349-1358, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 66, Iss 2, Pp e073-e073 (2015)
Grasas y Aceites; Vol. 66 No. 2 (2015); e073
Grasas y Aceites; Vol. 66 Núm. 2 (2015); e073
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Grasas y Aceites, Vol 66, Iss 2, p e073 (2015)
Grasas y Aceites; Vol. 66 No. 2 (2015); e073
Grasas y Aceites; Vol. 66 Núm. 2 (2015); e073
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Grasas y Aceites, Vol 66, Iss 2, p e073 (2015)
The enzymatic interesterification (IE) of palm olein (PO) and virgin coconut oil (VCO) with the high oleic acid (86%) Moringa oleifera seed oil (MoO) could yield a good source of oleic acid fat stock that may contain desirable nutritional and physica
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.