Zobrazeno 1 - 10
of 89
pro vyhledávání: '"Ghavami Mehrdad"'
Publikováno v:
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol 66, Iss 4, Pp 261-270 (2016)
The study of anthocyanin and phenolic acids has always received much attention due to their extensive range of colors and potential beneficial health effects. In this study extraction of anthocyanins from barberry, eggplant peel and red cabbage was i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4bfcf92def0546439d891ba8cf134017
Autor:
Jannesar, Narjes, Bassiri, Alireza, Ghavami, Mehrdad, Chenarbon, Hossein Ahmadi, Tarzi, Babak Ghiassi
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 October 2024 23
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 March 2024 21
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tafazzoli, Kiyana1 (AUTHOR), Ghavami, Mehrdad1 (AUTHOR), Khosravi-Darani, Kianoush2 (AUTHOR) k.khosravi@sbmu.ac.ir
Publikováno v:
Scientific Reports. 2/28/2024, Vol. 14 Issue 1, p1-13. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Nuts; Jun2024, Vol. 15 Issue 2, p153-168, 16p