Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Ghashghaei, Tahereh"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Asgarani, Ezat1 asgarani@gmail.com, Ghashghaei, Tahereh1,2, Soudi, Mohammad Reza2, Alimadadi, Nayyereh2
Publikováno v:
Iranian Journal of Microbiology. Feb2015, Vol. 7 Issue 1, p38-44. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Applied Food Biotechnology, Vol 3, Iss 1, Pp 15-23 (2016)
Low grade grape juice concentrate was used as carbon source for xanthan production. Significant factors affecting xanthan concentration, productivity and viscosity were investigated using Plackett-Burman Design. Based on the obtained results, carbon
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::304d07346511fe41af13786ea2b87676
https://zenodo.org/record/3727794
https://zenodo.org/record/3727794
Publikováno v:
Iranian Journal of Microbiology
Scopus-Elsevier
Iranian Journal of Microbiology, Vol 7, Iss 1 (2015)
Scopus-Elsevier
Iranian Journal of Microbiology, Vol 7, Iss 1 (2015)
Background and Objective: The genus Xanthomonas is composed of phytopathogenic bacterial species. In addition to causing crops diseases, most of the Xanthomonas species especially Xanthomonas campestris produce xanthan gum via an aerobic fermentation
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::40d52478bb713e5577be37526657129f