Zobrazeno 1 - 10
of 51
pro vyhledávání: '"Ghanbarian, D."'
Publikováno v:
In Scientia Horticulturae 2010 124(1):109-115
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Iranian Journal of Chemistry & Chemical Engineering, Vol 35, Iss 3, Pp 65-73 (2016)
Scopus-Elsevier
Scopus-Elsevier
In this study, whole lemons were dried using a laboratory convective hot air dryer and the effects of drying temperature on dehydration behaviour and mass transfer characteristics of the lemons were investigated. The drying experiments were conducted
Autor:
Ghasemi-Varnamkhasti, M., Amini-Pozveh, S., Seyed Ahmad Mireei, Mishra, P., Ghosh, S., Ghanbarian, D., Izadi, Z.
Publikováno v:
Agricultural Engineering International: CIGR Journal, 20(3), 206-214
CIÊNCIAVITAE
Agricultural Engineering International: CIGR Journal 20 (2018) 3
Scopus-Elsevier
CIÊNCIAVITAE
Agricultural Engineering International: CIGR Journal 20 (2018) 3
Scopus-Elsevier
Rapid and non-destructive adulteration detection is of particular importance to oil industries. This paper presents an application of visible and near-infrared (VNIR) spectroscopy for detection of adulteration levels in olive oil. Sunflower oil was u
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::021092bcd89134e29512011b6a296561
https://research.wur.nl/en/publications/utilizing-visible-and-near-infrared-spectroscopy-based-on-multi-c
https://research.wur.nl/en/publications/utilizing-visible-and-near-infrared-spectroscopy-based-on-multi-c
Autor:
Farhadi, R.1 Farhadi.Roohollah@gmail.com, Ghanbarian, D.1
Publikováno v:
Trakia Journal of Sciences. 2014, Vol. 12 Issue 1, p47-54. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. Dec2010, Vol. 33 Issue 6, p1148-1158. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.