Zobrazeno 1 - 10
of 32
pro vyhledávání: '"Gezginc, Y."'
Autor:
Ayman, S.1, Gezginc, Y.1 yekgan@ksu.edu.tr
Publikováno v:
Grasas y Aceites. Oct-Dec2023, Vol. 74 Issue 4, p1-9. 9p.
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science March 2015 98(3):1426-1434
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
African Journal of Biotechnology; Vol 11, No 28 (2012); 7218-7226
Kargi tulum cheese is an artisanal cheese produced through the spontaneous fermentation of raw milk ripened inside a goat-skin bag. The objective of this study was to characterize the dominant species of natural lactic acid bacteria (LAB) found in Ka
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science February 2016 99(2):1694-1694
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.