Zobrazeno 1 - 10
of 201
pro vyhledávání: '"Gey KF"'
Autor:
Florence Bernasconi, G. Brubacher, M. Eichholzer, Eric Lüdin, Gey Kf, H. B. Stähelin, Thurneysen J
Publikováno v:
American Journal of Epidemiology. 133:766-775
Plasma antioxidant vitamins A, C, and E and carotene were measured in a group of 2,974 men participating in the third examination of the prospective Basel Study in 1971-1973. In 1985, the vital status and mortality of all participants were assessed.
Publikováno v:
Free Radicals and Aging ISBN: 9783034874625
There is accumulating evidence that free radicals may contribute to various diseases such as cancer or cardiovascular disease. Possible health hazards can to some extent be prevented by the body’s multilevel defense system against free radicals, wh
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::f0b04a93662fc9e27e45b6e95683395f
https://doi.org/10.1007/978-3-0348-7460-1_38
https://doi.org/10.1007/978-3-0348-7460-1_38
Autor:
Gey Kf
Publikováno v:
Biochemical Society transactions. 18(6)
Summary Plasma levels of major essential antioxidants were determined in representative random samples of middleaged men from 16 European study populations which differed up to 6-fold in age-specific mortality from ischaemic heart disease (IHD). In 1
Publikováno v:
The Lancet. 349:397
Homocysteine (Hcy) is a sulphur-containing aminoacid which accumulates in tissues in the inherited genetic disorder homocystinuria as a result of cystathionine beta-synthase (CBS) deficiency. Individuals with this condition are susceptible to early v
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Woodside JV, Yarnell JWG, McMaster D, Young IS, Harmon DL, McCrum EE, Patterson CC, Gey KF, Whitehead AS, Evans A
Publikováno v:
American Journal of Clinical Nutrition; May98, Vol. 67 Issue 5, p858-866, 9p
Publikováno v:
International Journal of Epidemiology; Jun1997, Vol. 26 Issue 3, p501-507, 7p