Zobrazeno 1 - 10
of 82
pro vyhledávání: '"Geu-Flores F"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Gait & Posture September 2022 97 Supplement 1:S189-S190
Autor:
Heitzer, F., Mayer, C., Weber, L., Müller, K., Liaw, J.C., Geu Flores, F., Kecskeméthy, A., Jäger, M., Raab, D.
Publikováno v:
In Gait & Posture September 2022 97 Supplement 1:S91-S92
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Deutscher Kongress für Orthopädie und Unfallchirurgie (DKOU 2018); 20181023-20181026; Berlin; DOCST31-511 /20181106/
Fragestellung: Eigene Studien konnten signifikante Verbesserungen wesentlicher Gangparameter während der Reha nach Hüft- und Knie-TEP zeigen, ein gleichmäßiges Gangbildes wurde aber noch nicht erreicht. Reduzierte Bewegungsumfänge im Hüftgelenk
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::9955bc9af2fe2812611f6c2d863e4114
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of biological chemistry (Online) 291 (2016): 5542–5554. doi:10.1074/jbc.M115.701276
info:cnr-pdr/source/autori:Alagna F., Geu-Flores F., Kries H., Panara F., Baldoni L., O'Connor S.E., Osbourn A./titolo:Identification and characterization of the iridoid synthase involved in the biosynthesis of oleuropein in olive (Olea europaea) fruits/doi:10.1074%2Fjbc.M115.701276/rivista:Journal of biological chemistry (Online)/anno:2016/pagina_da:5542/pagina_a:5554/intervallo_pagine:5542–5554/volume:291
info:cnr-pdr/source/autori:Alagna F., Geu-Flores F., Kries H., Panara F., Baldoni L., O'Connor S.E., Osbourn A./titolo:Identification and characterization of the iridoid synthase involved in the biosynthesis of oleuropein in olive (Olea europaea) fruits/doi:10.1074%2Fjbc.M115.701276/rivista:Journal of biological chemistry (Online)/anno:2016/pagina_da:5542/pagina_a:5554/intervallo_pagine:5542–5554/volume:291
The secoiridoids are the main class of specialized metabolites present in olive (Olea europaea L.) fruit. In particular, the secoiridoid oleuropein strongly influences olive oil quality due to its bitterness, which is a desirable trait. In addition,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::a07ab7aa31050d06dabf0d1f8f87e050
https://doi.org/10.1074/jbc.M115.701276
https://doi.org/10.1074/jbc.M115.701276
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Computer Science in Sport (Sciendo); 2019, Vol. 18 Issue 2, p34-48, 15p, 4 Diagrams, 8 Graphs