Zobrazeno 1 - 10
of 39
pro vyhledávání: '"Gertsis, A."'
Autor:
Kasampalis, Dimitrios S., Tsouvaltzis, Pavlos, Ntouros, Konstantinos, Gertsis, Athanasios, Gitas, Ioannis, Siomos, Anastasios S.
Publikováno v:
In Computers and Electronics in Agriculture August 2021 187
Autor:
Dimitrios S. Kasampalis, Pavlos Tsouvaltzis, Konstantinos Ntouros, Athanasios Gertsis, Dimitrios Moshou, Anastasios S. Siomos
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 11, Iss 6, p 2630 (2021)
Background: Quality and safety of potato is both cultivar and postharvest management dependent. The precise assessment of freshness and cultivar are complex tasks requiring time-consuming, expensive, and destructive techniques. Method: Potatoes from
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d872f29d78144337a7387c058466b04c
Publikováno v:
In Procedia Technology 2013 8:152-156
Autor:
Athanasios Gertsis, Avraam Mavridis
Publikováno v:
International Journal of Agriculture, Environment and Bioresearch. :114-133
Autor:
Ioannis Z. Gitas, Athanasios Gertsis, Pavlos Tsouvaltzis, Anastasios S. Siomos, Konstantinos Ntouros, Dimitrios S. Kasampalis, Dimitrios Moshou
Publikováno v:
Journal of the science of food and agricultureREFERENCES. 102(1)
Background Nutritional quality in bell pepper is related to the ripening stage of the fruit at harvest and postharvest storage. Its determination requires time-consuming, tissue-destructive, analytical laboratory techniques. The objective of this stu
Autor:
Pavlos Tsouvaltzis, Dimitrios Moshou, Athanasios Gertsis, Anastasios S. Siomos, Dimitrios S. Kasampalis, Konstantinos Ntouros
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 11, Iss 2630, p 2630 (2021)
Applied Sciences
Volume 11
Issue 6
Applied Sciences
Volume 11
Issue 6
Background: Quality and safety of potato is both cultivar and postharvest management dependent. The precise assessment of freshness and cultivar are complex tasks requiring time-consuming, expensive, and destructive techniques. Method: Potatoes from
Publikováno v:
Information and Communication Technologies for Agriculture—Theme IV: Actions ISBN: 9783030841553
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::1e76154903166addf6ba9a1c7c92409d
https://doi.org/10.1007/978-3-030-84156-0_13
https://doi.org/10.1007/978-3-030-84156-0_13
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Athanasios Gertsis, Ioannis Z. Gitas, Pavlos Tsouvaltzis, Dimitrios Kasampalis, Konstantinos Ntouros, Anastasios S. Siomos
Publikováno v:
Computers and Electronics in Agriculture. 187:106265
The optimal quality, the marketability and the shelf-life of pepper fruit often depend on the ripening stage at harvest. Moreover, it is necessary to estimate the process of ripening in various steps of the supply chain. The potential of four non-des