Zobrazeno 1 - 10
of 196
pro vyhledávání: '"Gerrard, J.A."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 September 2012 134(1):375-380
Autor:
Domigan, L.J., Scally, S.W., Fogg, M.J., Hutton, C.A., Perugini, M.A., Dobson, R.C.J., Muscroft-Taylor, A.C., Gerrard, J.A., Devenish, S.R.A.
Publikováno v:
In BBA - Proteins and Proteomics 2009 1794(10):1510-1516
Publikováno v:
In Food Chemistry 2007 104(4):1502-1508
Publikováno v:
In Food Chemistry 2007 104(4):1491-1501
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.