Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Gernat, D.C."'
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing September 2020 123:450-458
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing May 2020 121:91-104
Autor:
Gernat, D.C.
The growing group of health-conscious consumers drives the development and sales in the market of low- or non-alcoholic beverages. In particular, sales in alcohol-free beer (AFB) has drastically gained in recent years, giving the incentive to further
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::84004d183c0f2a853186709c18d2ed12
https://doi.org/10.4233/uuid:17b768a1-940b-4e8e-80d1-365b89d20f49
https://doi.org/10.4233/uuid:17b768a1-940b-4e8e-80d1-365b89d20f49
Publikováno v:
Food and Bioprocess Technology, 13(2)
Although present in concentrations in microgrammes per litre level, aldehydes, in particular those derived from Strecker degradation, are known to majorly contribute to the undesired wort flavour of alcohol-free beers. In order to improve currently a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=narcis______::c9400119709a3b693c3ac8145fbce4ee
http://resolver.tudelft.nl/uuid:6e78a379-0464-434e-8ee1-a13650eac816
http://resolver.tudelft.nl/uuid:6e78a379-0464-434e-8ee1-a13650eac816
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.