Zobrazeno 1 - 10
of 65
pro vyhledávání: '"Germini, Andrea"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Afonso, Ana L., Gelbmann, Wolfgang, Germini, Andrea, Fernández, Estefanía Noriega, Parrino, Lucia, Precup, Gabriela, Ververis, Ermolaos
Publikováno v:
EFSA Supporting Publications; Mar2024, Vol. 21 Issue 3, p1-46, 46p
Autor:
Turck, Dominique, Bohn, Torsten, Castenmiller, Jacqueline, De Henauw, Stefaan, Hirsch-Ernst, Karen Ildico, Maciuk, Alexandre, Mangelsdorf, Inge, McArdle, Harry J., Naska, Androniki, Pelaez, Carmen, Pentieva, Kristina, Siani, Alfonso, Thies, Frank, Tsabouri, Sophia, Vinceti, Marco, Cubadda, Francesco, Frenzel, Thomas, Heinonen, Marina, Marchelli, Rosangela, Neuhaeuser-Berthold, Monika, Poulsen, Morten, Maradona, Miguel Prieto, Schlatter, Josef Rudolf, Trezza, Viviana, van Loveren, Henk, Albert, Oceane, Dumas, Celine, Germini, Andrea, Gelbmann, Wolfgang, Kass, Georges, Kouloura, Eirini, Fernandez, Estefania Noriega, Rossi, Annamaria, Knutsen, Helle Katrine, Nutr Novel Foods Food, EFSA Panel
Publikováno v:
EFSA JOURNAL
The European Commission has determined that cannabidiol (CBD) can be considered as a novel food (NF), and currently, 19 applications are under assessment at EFSA. While assessing these, it has become clear that there are knowledge gaps that need to b
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::1923bbee7538d604150ccb5a2ff65e94
https://hdl.handle.net/11380/1284884
https://hdl.handle.net/11380/1284884
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Turck, Dominique, Castenmiller, Jacqueline, De Henauw, Stefaan, Hirsch-Ernst, Karen Ildico, Kearney, John, Maciuk, Alexandre, Mangelsdorf, Inge, McArdle, Harry J., Naska, Androniki, Pelaez, Carmen, Pentieva, Kristina, Siani, Alfonso, Thies, Frank, Tsabouri, Sophia, Vinceti, Marco, Cubadda, Francesco, Engel, Karl-Heinz, Frenzel, Thomas, Heinonen, Marina, Marchelli, Rosangela, Neuhaeuser-Berthold, Monika, Poeting, Annette, Poulsen, Morten, Sanz, Yolanda, Schlatter, Josef Rudolf, van Loveren, Henk, de Sesmaisons-Lecarre, Agnes, Germini, Andrea, Knutsen, Helle Katrine, Panel Nutr Novel Foods Food A, EFSA
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 17, Iss 8, Pp n/a-n/a (2019)
EFSA Journal
EFSA Journal 17 (2019). doi:10.2903/j.efsa.2019.5775
info:cnr-pdr/source/autori:Turck, Dominique; Castenmiller, Jacqueline; de Henauw, Stefaan; Hirsch-Ernst, Karen Ildico; Kearney, John; Maciuk, Alexandre; Mangelsdorf, Inge; McArdle, Harry J.; Naska, Androniki; Pelaez, Carmen; Pentieva, Kristina; Siani, Alfonso; Thies, Frank; Tsabouri, Sophia; Vinceti, Marco; Cubadda, Francesco; Engel, Karl-Heinz; Frenzel, Thomas; Heinonen, Marina; Marchelli, Rosangela; Neuhaeuser-Berthold, Monika; Poeting, Annette; Poulsen, Morten; Sanz, Yolanda; Schlatter, Josef Rudolf; van Loveren, Henk; de Sesmaisons-Lecarre, Agnes; Germini, Andrea; Knutsen, Helle Katrine/titolo:Safety of nicotinamide riboside chloride as a novel food pursuant to Regulation (EU) 2015%2F2283 and bioavailability of nicotinamide from this source, in the context of Directive 2002%2F46%2FEC/doi:10.2903%2Fj.efsa.2019.5775/rivista:EFSA Journal/anno:2019/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine:/volume:17
EFSA JOURNAL
EFSA Journal
EFSA Journal 17 (2019). doi:10.2903/j.efsa.2019.5775
info:cnr-pdr/source/autori:Turck, Dominique; Castenmiller, Jacqueline; de Henauw, Stefaan; Hirsch-Ernst, Karen Ildico; Kearney, John; Maciuk, Alexandre; Mangelsdorf, Inge; McArdle, Harry J.; Naska, Androniki; Pelaez, Carmen; Pentieva, Kristina; Siani, Alfonso; Thies, Frank; Tsabouri, Sophia; Vinceti, Marco; Cubadda, Francesco; Engel, Karl-Heinz; Frenzel, Thomas; Heinonen, Marina; Marchelli, Rosangela; Neuhaeuser-Berthold, Monika; Poeting, Annette; Poulsen, Morten; Sanz, Yolanda; Schlatter, Josef Rudolf; van Loveren, Henk; de Sesmaisons-Lecarre, Agnes; Germini, Andrea; Knutsen, Helle Katrine/titolo:Safety of nicotinamide riboside chloride as a novel food pursuant to Regulation (EU) 2015%2F2283 and bioavailability of nicotinamide from this source, in the context of Directive 2002%2F46%2FEC/doi:10.2903%2Fj.efsa.2019.5775/rivista:EFSA Journal/anno:2019/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine:/volume:17
EFSA JOURNAL
Following a request from the European Commission, the EFSA Panel on Nutrition, Novel Foods and Allergens (NDA) was asked to deliver an opinion on nicotinamide riboside chloride as a novel food (NF) pursuant to Regulation (EU) 2015/2283, including an
Publikováno v:
EFSA Journal. Jun2016, Vol. 14, pn/a-n/a. 9p.