Zobrazeno 1 - 10
of 520
pro vyhledávání: '"German, JB"'
Publikováno v:
Annual Review of Nutrition. 2000, Vol. 20 Issue 1, p561-593. 33p.
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. 44:438-443
The ability of sodium dodecyl sulfate (SDS) to plasticize edible films from whey protein isolate (WPI) was assessed. SDS was not able to plasticize WPI films on its own, but it was an effective coplasticizer in films containing either sorbitol or gly
Publikováno v:
Laugero, KD; Smilowitz, JT; German, JB; Jarcho, MR; Mendoza, SP; & Bales, KL. (2011). Plasma omega 3 polyunsaturated fatty acid status and monounsaturated fatty acids are altered by chronic social stress and predict endocrine responses to acute stress in titi monkeys. Prostaglandins Leukotrienes and Essential Fatty Acids, 84(3-4), 71-78. doi: 10.1016/j.plefa.2010.12.003. UC Davis: Retrieved from: http://www.escholarship.org/uc/item/59v8d2bj
Disturbances in fatty acid (FA) metabolism may link chronic psychological stress, endocrine responsiveness, and psychopathology. Therefore, lipid metabolome-wide responses and their relationships with endocrine (cortisol, insulin, and adiponectin) re
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______325::5c10b0a92cea407523649eed1891119f
http://www.escholarship.org/uc/item/59v8d2bj
http://www.escholarship.org/uc/item/59v8d2bj
Autor:
German Jb
Publikováno v:
Advances in Experimental Medicine and Biology ISBN: 9781461372011
Food lipids are principally triacylglycerides, phospholipids and sterols found naturally in most biological materials consumed as food and added as functional ingredients in many processed foods. As nutrients, lipids, especially triglycerides, are a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::fcd6deee3a4498cf9961bfcc4e1602a5
https://doi.org/10.1007/978-1-4615-4853-9_3
https://doi.org/10.1007/978-1-4615-4853-9_3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.